Nie Zamknúť Bicykle Tu Nie Estacione Su Bicileta Aqui Plagát Zábavné Art Decor Vintage Hliníkové Retro Kovov Cín Prihlásiť

€4.11

-80%

€21.62

Nový produkt

1 položky

Štítky: prihláste sa cínu, dekor plechu, krajina doska, deco usa, špz doska, japonsko skúter, kovové prihlásiť, americký ornament, kovové cestné prihlásiť, žehlička číslo.

Veľkosť loga je 30x20 cm.

Každý môže štítok je vyrobený z profesionálnej kvality kovu s predvŕtané otvory a je ľahko zavesiť.Okraje konzervované retro dekoratívne obrazy sú zložené k zaistenie bezpečnosti a stability.

Upozornenie: niektoré obrazy zdá sa, že hrdzavé účinok.To je vytlačený a nebude naozaj hrdze.Vzhľadom na svetlo, farba sa môže zobraziť niektoré rozdiely.Teraz je čas vyzdobiť svoj krásny domov.Prijať zmeny a robiť rozdiel, dobrý život je skutočne tak jednoduché.Tieto ľahkých kovových príznaky môžu byť ľahko visel s 2 alebo 4 nechty (nie je súčasťou).Existujú štyri predvŕtané otvory na každom rohu obrazu.To môže byť namontovaný na doske pomocou štyroch rohu nechty alebo obojstranné pásky alebo modré nechty.To môže byť mriežkovaného alebo zavesiť na palube.

213% úplne nové, kvalitné vodotesný, anti-glare, ľahko sa čistí a non-vyblednutiu.Kreatívne, jednoduchý a štýlový dizajn.Obrázok má štyri malé predvŕtané otvory na každom rohu, ktoré môžu byť namontované na stenu s nechty na štyroch rohoch.Na obojstrannú pásku alebo modré nechty.Môžu byť umiestnené na stôl alebo zavesiť na stenu.

Bez ohľadu na to, slnečné žiarenie, dážď alebo iné extrémne počasie, grafiku a text môže vydržať rôzne faktory a nezmizne.

Materiál Kov
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar Obdĺžnik
Štýl Americký Štýl

Súvisiace produkty