Turecký lampa rovno Tabuľka Tabuľka tabuľka arabčina mozaikové sklo Osmanskej svete Tulipa Farba

€31.32

Nový produkt

1 položky

Štítky: lampa tabl, stolná lampa dotyk, lampa led, deti stôl a stoličky nastaviť, rohový písací stôl, doprava zadarmo pre spálne stolná lampa, lampa štúdia, stôl ploche, bedsid lampa, starožitný krištáľové lampy.

Turecký svete tvar stola čítanie

Všetky tieto lampy sú vyrobené výlučne remeselné v Turecku.Každý sa skladá z kovovú časť z mosadze a sklo balóny alebo dve vrstvy skla, je prvý hladkú vrstvu, ktorá sa potom potiahnuté druhý balón, ktorý je konečný mozaiky, že všetky jedinečné a neopakovateľné kusov.

Oni sú jeden z najkrajších remesiel v histórii.Hovoríme o tureckej lampy, ručne vyrábané s mozaiky-ako sklo technika sa datuje do 11. storočia a vznikla v krásnom Istanbule.

Vyznačujú sa veľmi detailné opracovanie kovov a širokú škálu farieb, ktoré používajú malé kryštály vytvárajúce mozaiky.

Inšpiroval veľké svetlá a dekorácie z palácov silný sultánov z dávnych čias.Obsahujú farebné tie Osmanskej kultúry.

Lesklé kusy skla, rôznych veľkostí tvorí atraktívnych tvarov a so zaoblenými tvarmi v tulipány.Sú inšpirované Stredomoria farby, korenie farby, drahých kameňov, ktoré vyjadrujú radosť a podporiť ktoréhokoľvek pobytu.Čo vám najviac páči na tureckej lampy sú farby a tvaru, ktoré sú tak viazané na Blízkom Východe, že videl jeden ťah, ich fantáziu na tých miestach.Vezmite prosím na vedomie, že sú viac ako dekoratívne funkčné svietidlá, ak chcete vytvoriť útulné, pohodová a zábavná atmosféra, tieto svietidlá sú ideálne, ale oni nie sú tou najlepšou voľbou ako jedinečné svetlo, pre priestory, ktoré si vyžadujú oveľa osvetlenie.Zvyčajne sa používajú na bývanie, obývačky, vstupnej haly a terasy.Používajú sa aj veľa v druhom domy, kde je vydané povolenie na výzdobu s viac farby a montáž menej prostredia klasiku a zábavnejšie.Rovnaké kritérium sa vzťahuje na prípad terasy, kde je len toľko, má strechu, ktorá chráni ich pred dažďom tak, aby mohli zažiariť.Každý kus je jedinečný a neopakovateľný, farby byť dodané bude vybraný náhodne.

Opatrenia:

14 cm cca.Široké.

30 cm cca.Na výšku.

Kusy byť dodané sú podobné tým, fotografiami.Odhadovaný čas doručenia je založené na manipulácia čas, vybrané prepravné služby a čas, kedy je platba účinné.Niekedy odhadovaná doba dodania sa môže líšiť. "Expresná doprava, bude loď je v prevádzke 24 h", Ak chcete, aby sa loď na kanárskych alebo Baleárskych Ostrovov, vyberte Certifikované poštovné a uviesť identifikačné číslo (ID) v čase kúpy (24h služby len Polostrov) Ak balík nastaviť presiahne pol kilo, to bude zaslaná len na Polostrove

Položka Druh Stôl Lampy
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Konektor Typu EU
Názov Značky Valmoni Šport
Prepnúť Typ Gombík prepínač

Súvisiace produkty