Umelé Plávajúce Lotus Solárny Nočné Svetlo LED úsporná Lotus Lampa Záhrade Bazén Rybník Fontána Dekorácie

€12.20

-33%

€18.21

Nový produkt

1 položky

Štítky: solárne lotus svietidla, výkon lotus, solárne fontány lotus list, solárne lotus cesta, lotus solárny panel, garland lotus solárne, led solárne lotus, lotus semená, crystal lotus solárne, solárne lotosové kvety.

Funkcie:

*1. Ochrana životného prostredia: nie batéria alebo batéria, napájanie je potrebné, Solárne fontány môže spustiť automaticky v 3 sekúnd pod bohaté svitu.Prosím, dajte ho do priamym slnečným svetlom, na dosiahnutie čo najlepších pracovných účinok.Jet výška môže dosiahnuť 30-100 cm;; Neexistuje žiadne dodatočné náklady.Je to jednoduché presunúť na iné miesta.

*2. Dlhá životnosť: životnosť solárne fontány vyššia ako 20 000 hodín.Solárne fontány čerpadlo má zabudovanú striedavý motor, ktorý má dlhšiu životnosť a nižšiu spotrebu energie.

*3. Multi-funkčný dizajn vodné čerpadlo: solárne fontány je vybavený 7 rôzne dýzy typov, ktoré môže spĺňať rôzne požiadavky na striekacie výška alebo sprej tvar.Výška fontány vody závisí na intenzite slnečného žiarenia.

*4. Nádherné záhradné dekorácie: Toto šetrné k životnému prostrediu solárne čerpadlo je veľmi vhodný pre vtáka kúpele, rybníky, ryby, nádrže, bazény, záhradné dekorácie a kyslíka obehovej vody.Zdobiť vaše záhrady so solárnym plniace čerpadlo, aby to vyzeralo tak zaujímavé.

*5. Balík obsahuje: výrobok obsahuje 1 * solárne fontány.

Špecifikácia:

Solárny panel špecifikácie:

Menovité napätie: 7V

Menovitý výkon: 1.2 W

Materiál: monokryštalické kremíka, PET laminované

Čerpadlo špecifikácie:

Prevádzkové napätie: DC 7V

Pracovný prúd: 150MA

Maximálny výťah: 100 CM

Maximálny prietok: 180L/H

Životnosť vodného čerpadla: > 20,000 hodín

Hluk z vodného čerpadla:

Zoznamy:

Solárne Fontány * 1

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

Súvisiace produkty