Lietať Opakovane Pasce, Ovocie Lietať Pasce Lietať Catcher Vonkajšie

€8.39

-24%

€11.05

Nový produkt

1 položky

Štítky: biela lietať catcher, lietať catcher zelená, malé lietať lapače, avro lietať catcher, harko lietať catcher, 4 ks lietať catcher, kreatívne elektrické lietať catcher, 5 ks lietať catcher, lietať catcher pascí, lietať catcher net.

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo.Vitajte na kontakt s nami!

Atraktívne a Bezpečné Trap-Fly opakovane trap má špeciálne efekty, to je non-jedovaté, a je najviac účinné a bezpečné pasce na trhu.Lietať pasce sú bezpečné pre deti, zvieratá a životné prostredie.Poznámka: pasca je účinný len proti ovocné mušky, nie iných škodcov.

Jedinečný Dizajn-farba Žltá a kolo-tvarované veko na pasce navrhnuté tak, aby prilákať viac múch.

Jednoduché Použitie-umožní vám zavesiť pasce, ľahko na akékoľvek miesto.S pridaním teplej vody do pasce a visí to na miestach, ktoré majú veľa múch, môžete sa ľahko a rýchlo vyriešiť zbaviť otravné muchy.

Odolné & Opakovane-Fly opakovane pasca je trvanlivý a je opakovane použiteľný.Opakovane pasce môže chytiť až 20 000 muchy.Vyrobené z pevného plastu, s jasnými nádrže na monitor pokles muchy.Široká ústa umožňuje ľahké plnenie a čistenie.Nie umývateľné v Umývačke riadu - pasce, Keď je plná, výpisu obsah, pridať vodu pre opätovné použitie.

Trvalý Účinok-fly pasce efekt bude trvať dlhú dobu.Účinnosť nie je znižuje s časom.

farba: žltá

Materiál: plast

veľkosť: 20x10CM

Obsah Balenia:

4/2 x ovocie lietať pascí

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty