Muž Masturbator Pohár 3D Deep Throat Skutočný Muž Masturbators Sex Úst Fajčenie Pocket Pussy Skutočné Zuby Jazyk Orálny Sex Hračky pre Mužov

€13.13

-49%

€25.75

Nový produkt

1 položky

Štítky: pre človeka sexuálnu hračku, , moje sexuálne hračky, boot ugg, realistické muž pošvy, láska, sex, masturb, muž masturb, fajčenie machin, greenscreen, muž sextoy.

3d Deep Throat Skutočný Muž Masturbators Sex Úst Blow Job Mačička Skutočné Zuby Jazyk Orálny Sex Pohár Mužov Masturbator Sexuálne Hračky pre Človeka Špecifikácia: Veľkosť:Typ: 160 *70 *80 mm; Materiál: Zdravotníckeho Materiálu Funkcia: Muži Masturbator sania cup, s deep throat sex jazyk ústne sania ústa, aby si rôzne skúsenosti.Silikónové pocket pussy pohár je najlepšou voľbou pre vás.Naše reálne mačička poháre sú vyrobené z lekárskeho silikónu materiál, netoxické, bez zápachu. 100% nepremokavého materiálu uistiť, že môžete ho použiť vo vlhkom prostredí.Poznámka: 1.Čistý výrobok pred a po použití umyť teplou vodou a antibakteriálne mydlo jemne pretrite uterákom alebo mäkkou handričkou. 2. Pred použitím, pridať kvapku alebo dva vaše obľúbené sex lubrikant na masturbator pohár.Ochrana Osobných Údajov Zaručená: Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá.a s našou diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!Package Zahrnuté: 1pcs* Mužské Masturbator

O Balík

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave.Produkt bude zabalené s airbagom/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transportion.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov.Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky v lehote 3-5 pracovných dní.Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím,pubilc prázdniny a tak ďalej.Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo robiť, ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa.prosím, buďte trpezliví.

O Spätnú Väzbu

Vážime zákazníkov ako naši priatelia.Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí.vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Veľkosť Man Masturbator
Skutočné Zuby Jazyk Orálny Sex Pohár
Materiál SILIKÓNOVÉ
pocket pussy Ústne sania pohár
deep throat Sex Ústa
So Sexuálnym Podtextom No
Číslo Modelu Muž Masturbator
Pôvod CN(Pôvodu)
Nemravný Obrázok No
Silikónové Pošvy skutočná mačička
Mužov Sexuálne Hračky blow job
skutočná vagína mačička pošvy
Názov Značky NC

Súvisiace produkty