Nohy Čerpadlo Pre Bicycl Bicyklov Podlahy Čerpadlo Pneumatiky Nafukovacím S Rozchodom Cyklistické Bike MTB, Road Čerpadlo Vzduch Bicykli Pneumatiky Nafukovacím Príslušenstvo

€15.93

-29%

€22.75

Nový produkt

1 položky

Štítky: veľké cyklistické čerpadla, bicykel podlahy čerpadlo, vzduch nohy čerpadla, telo striekacie pištole, kompresor piestový, airsuspension, kompresor pre honda city, cycling pumps, bicycl čerpadla, nohy čerpadla.

Funkcie:

Mini Bike Čerpadla 160 PSI

160 KPA maximálny tlak na bicykli čerpadla.To môže poskytnúť poistné vývoj inflácie.Naše ergonomické kompresor zem čerpadlo funguje dobre na bicykli, elektromobilite na slovensku, motocykel atď.

Vysoký Tlak Anti-leak Systém

Vystupoval s našimi tvrdý, ŽIADNE netesnosti systému, môžete nafúknuť bicykli pneumatiky, rýchlo a bezpečne.S vysokou účinnosťou čerpadla kladie maximálny vzduch do pneumatiky pri každom ťahu, zníženie prestojov.

Tri vzduchové trysky

Voľne prepínať medzi Britskej a Americkej&francúzsky vzduchové trysky pre rôzne použitie bez akýchkoľvek nástrojov.Vynikajúce hlave čerpadla je ľahko ovládateľný.

Trvanlivé A Prenosný

Vyrobené z bezšvíkových oceľových materiálov, koleso čerpadla je odolný a stabilný.Len váži 2,2 lb, ľahký na prepravu.Ergonomická T rukoväť poskytuje skvelú priľnavosť a tlačí sila, ktorá robí inflácie pohodlné.

Muti-Funkcia

Môžete použiť koleso čerpadla na nafúknutie lopty s loptou ihly.Ideálne pre čerpanie mnoho rôznych gule, ako sú lopty, futbalové lopty, futbalové lopty, a volleyballs.

Špecifikácie:

Druh: Cyklistické Čerpadlo

Materiál: Liatina, nerezová oceľ a hliník

Tlak: 0-0.5 mpa

Vzduchové trysky: British&American/francúzsky

Farba:Strieborná

Množstvo:1pc

Položka Veľkosť: 22*9.64*56 cm/8.65*3.79*22.01 palec(L*W*H)

Čistá Hmotnosť: 761g/26.84 oz

Package:

1*Koleso čerpadla

Materiál Zliatiny
Funkcia 2 bicykel cyklus pneumatík strane vzduchu mini čerpadlo, manometer
Funkcia 1 ručné vzduchu mini čerpadlo, manometer
Funkcia 5 koleso čerpadla
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 4 presta shrader
Funkcia 3 požičovňa čerpadla
Certifikácia CE
Veľkosť 22*9.64*56cm

Súvisiace produkty