Hot Predaj Opakovane Nepremokavé Sprcha Spp Double-layer Vlasy Ochrany Vyrobené vo Vysokej Kvalite EVA+ polyester Vonkajšia Vrstva

€3.68

-34%

€5.65

Nový produkt

1 položky

Štítky: vedúci vlasy sušenie spp, značkové sprchové čiapky, sprcha mozgov vlasy catcher, vedúci sprcha, spp sprcha, higliter vlasy spp, vypúšťacia zátka sprcha, hodvábne vlasy spp, taška kontroly ps4, eva peny.

Hot Predaj Opakovane Nepremokavé Sprcha Spp Double-layer Vlasy Ochrany Vyrobené vo Vysokej Kvalite EVA+ polyester Vonkajšia Vrstva

Funkcie :

Sprcha caps je dokonalý a má vo všetkých vlasy.a naše sprcha spp je pružnosť dosť shift a pohybovať sa počas svojho sprchovacím kútom.naše sprcha spp má utesnenie všetkých okolo, ktorý zabezpečuje žiadne vaše vlasy zamočí durning sprchovacím kútom, najmä v okolí vášho korienky vlasov.

Obsahuje dve vrstvy, vrátane polyester vonkajšie vrstvy a EVA vnútorná vrstva, ktorá účinne chráni vaše vlasy suché, keď si môžete vychutnať sprchu.Uistite sa, že budete mať lepšie sprcha skúsenosti.

Vaňa čiapok pre ženy, je trvanlivý, budete sa cítiť hladké a mäkké, keď sa ich dotknete, a nedovolí žiadne voda alebo vlhkosť.

Naše sprchové čiapky sú veľmi všestranné.Okrem sprchovacím kútom a kaderníctvo.Môžete použiť tento sprchovací spp pre sprchovanie, varenie, upratovanie domácností, SPA, chrániť vlasy dobre, alebo môžu byť použité pre viazanie vlasy, keď tvorí, čistenie tváre, atď.

Úplne nové a vysokej kvality.

Popis:

Materiál : EVA+ polyester vonkajšia vrstva

Kategória : ako na obrázku

Farba :ako na obrázku

Balenie:

1Pcs kúpacie Čiapky

POZNÁMKA

1.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie.

2.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov,vďaka za pochopenie.

Funkcia Eco-priateľský
Pôvod CN(Pôvodu)
Veková Skupina Dospelí

Súvisiace produkty