DOPRAVA ZADARMO SUPERPRO/6100 programátor SP/6000 upgrady programátor SP-6100 SP6100 (upgrade SuperPro/5000E SuperPro5000E)

€714.60

Nový produkt

1 položky

Štítky: klasický sonic znakov, kované piesty, honda fit, christian blods správy, zahŕňa xiao mia 3 kravy, cooper at3 4s pneumatiky veľkosti, christian záložku kríž, apple airpods prípade elago, klasické sperry topsiders, čínskych bojových vrtuľníkov.

SUPERPRO/6100 programátor SP/6000 upgrady programátor SP-6100 SP6100 (upgrade SuperPro/5000E SuperPro5000E)

Zákazník z nasledujúcich coutry Musieť zaplatiť navyše EMS/DHL/UPS prepravné náklady,ak súhlasíte,prosím, kontaktujte nás pre budúce informácií:

Brazília,Rusko,Izrael,česká Republika,Poľsko,Maďarsko,Chorvátsko,Ukrajina,Južná Afrika,Lotyšsko,India,Argentína,rakúsko, Slovinsko,Kazachstan,Estónsko,Spojené Arabské Emiráty,Litva,Bulharsko,Rumunsko,Bielorusko,Saudská Arábia,Kolumbia,Brunej,Cyprus,Maledivy,Uruguaj,Srbska a Čiernej hory,francúzska Polynézia,Macedónsko,Srbsko,Kuvajt,Bahrajn,Botswana,Holandské Antily,Arménsko

Doprava zadarmo -- DHL,UPS,EMS

Popis:

SUPERPRO/6100 programátor SP/6000 upgrady programátor SP-6100 SP6100 (upgrade SuperPro/5000E SuperPro5000E)

Funkcie:

Až do teraz,Podpora 363 IC výrobcu, 96352 ks zariadení a stále rastie.

Podporuje 87454 typy zariadení z 305 IC výrobcov (o 3/15/2013) a stále rastie.

Podporuje EPROM Stránkovaný EPROM Paralelné a Sériové EEPROM pomocou fpga PROM FLASH(ANI & NAND) BPROM NVRAM/SPLD/CPLD/EPLD/Firmware HUB/Microcontroller/MCU;Podporuje zariadenia s Vcc tak nízke, ako 1.2 V. Zásuvky Adaptéry sú k dispozícii pre DIP/SDIP/PLCC/JLCC/PGA/LGA/SOIC/SOJ/SOT/QFP/TQFP/PQFP/VQFP/MQFP/LQFP/TSOP/SOP/TSOPII/PSOP/SSOP/TSSOP/SON/EBGA/FBGA/FTBGA/VFBGA/µBGA/CSP/SCSP/QFN/HVQFN atď.

Vysoká rýchlosť programovania.

Postavený s 144 univerzálny pin-ovládače.Univerzálne adaptéry sú k dispozícii pre líši balíkov až 144 kolíky.Rýchly nové zariadenie podporu.

Populárne NAND FLASH Platform podporované vrátane Samsung (XSR1.0/1.6), QualComm, HYNIX, MTK(Riešenie V1.1), ICERA (v1.0/2.0), ST , AMLOGIC(IF2/0), REALTEK, PICOCHIP, DataLight ( Flash FX Pro), Marvell(310/303/920/935...), BroadCom, ZTE, Intel (CE4100)/UBI, LEADCORE(L1809OG), MSATR atď.Zákaznícke NAND riešenie k dispozícii.

PC hostil režime stand-alone dual režimy.Pod PC hostil režim programátor je riadený PC cez USB2.0 (vysoká rýchlosť) na program čip.Podľa stand-alone režim programátor je riadený prostredníctvom 6-TLAČIDLO klávesnica a 20 postavu 4 linky LCD displej.A CF karta sa používa na uloženie projektu súbory.

Užívateľ môže prevádzkovať viacero jednotiek na výstavbu concurrent multiprogramovací systém ďakujeme za stand-alone režim.

IC výrobcom schválené programovanie algoritmy pre vysokú spoľahlivosť.

Testovanie funkcie pre logické obvody.

Moderný a výkonný softvér funkcie.

Výroba režim sa spúšťa čip prevádzky v okamihu, čip sa vkladá do zásuvky správne.

Projekt funkcia zjednodušuje procesy, ako je napríklad zariadenie výber, čítaní súboru, konfigurácia zariadenia nastavenie, program možnosť, a dávkový súbor nastavení na jeden dotyk krok.

Heslo je možné nastaviť pre projektové súbory a výroba ovládanie hlasitosti

Dávkový príkaz kombinuje zariadenie operácie, ako je programovanie, verifikácia, bezpečnosti do jedného príkazu na akúkoľvek postupnosť.

Dynamické buffer je možné, že každý čip je naprogramovaný s rôznymi údajmi súboru.Aplikácie vrátane sériové číslo, MAC adresu, atď.

Log súbor je užitočné pre kvalitné sledovanie.

Mnohé bezpečnostné mechanizmy sú postavené vrátane self-diagnostika, nesprávne umiestnenie čipu detekcie, chudobných-pin-kontaktovanie detekcie, ID kontrolu, viac-aktuálne a cez-napätie, ochrana atď.

Windows XP/Vista/Win7/ Win8 kompatibility.

Volumn Výroba Riešenie:

Prevádzkové viacerých programátorov súčasne môžete používať ich pri vysokej hlasitosti produkčnom prostredí.

Klastrovanie programátorov poskytuje flexibilný a jednoduchý spôsob, ako objem výroby.

Voliteľná karta Compact Flash je potrebné uchovávať údaje používateľov a zariadení algoritmus v stand-alone prevádzky.Pre väčšinu prevádzky. 256MB veľkosť je odporúčané.

*********************************************************************************************************************************************

Pozornosť

1.Prajeme máme dobrú spoluprácu.Tešíme sa z vašich pozitívnych ohlasov a 5 star rating komentáre!Náš systém vám opustí spätnú väzbu, automaticky po vašu platbu.Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu na spokojnosť položky.

2.Vieme, že niekedy, keď, aby problémy vznikajú,to môže byť veľmi frustrujúce,sme tu s vami, aby váš zážitok príjemnejšie.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás v okne s hlásením.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojivé riešenie.Vďaka~

3.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

4. O dopravu zadarmo produkty: nie sú v nich však adresy patria k zákazníkom v odľahlých oblastiach, kupujúcich, znášať dodatočné kuriérska spoločnosť v odľahlých oblastiach dodanie poplatok.

Doprava

1.Všetky položky, ktoré budú dodávané v 1~3 pracovných dní po zaplatení.

2.Položky dovezený do Spojených Štátov sú cez USPS (Ekonomický EMS Čínsky Poštou).

3.Položky dodávané do iných krajín, ponúkame dva spôsoby dopravy pre vás vybrať.Jeden je riadnym Letecky bez sledovania číslo(Ekonomika Int 'l Poštovné),A druhý je Registrovaná Letecky s sledovacie číslo (Štandard Int' l Poštovné).Dôrazne odporúčame, aby ste si vybrať doporučene ,pretože to môže byť sledované.

Krajín

Cca.Dodacia Lehota

Číslo Modelu SUPERPRO/6100
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ

Súvisiace produkty