Profesionálne Striedavé GPS, Postupujte podľa RC Drone 8K Duálny Objektív 3-Os Mechanické Gimbal 5G WIFI 3000M Rozsah 30Mins Vydržať RC Quadcopter

€165.31

-34%

€254.32

Nový produkt

1 položky

Štítky: dro, drone ex4, rc truck, quadcopt, fotoaparát stabil, batéria dji mavic, gt1 haylou, striedavé motory na striedavý, drone f7, 4k kamera.

Hlavné Funkcie:

"Tri Osi Mechanické Self-stabilizačný Gimbal": Vybavené tri osi striedavé mechanické self-stabilizačný gimbal, whiach účinne eliminuje chvenie fotoaparátu/shake a zlepšuje strelecké kvality.Podporuje vzdialený 90° kontroly a 120° ultra-wide-angle strelnice.

"8K Pixelov + HDR Obraz s Vysokým Rozlíšením Kvality": viac jemné nahrávanie informácie a obnovu dynamický kontrast, podrobnejšie kvalitu obrazu, nechajte svoje letecké vytvorenie viac voľne, ľahko natočiť film-úrovni obrázok

"Fold V Troch Sekúnd, Uchopte Jednou Rukou": Definovať nový veľkosti, ktoré je vhodné vykonávať.Telo je len veľkosť pre dospelých palm.Je to užívateľsky prívetivý a ľahko sa prenáša.To môže byť ľahko prepravovať v vrecko s malým tela.Môže to trvať off zľahka bez registrácie, a to môže byť ľahko načítať do batohu po skladanie.

GPS Inteligentný Návrat Domov, Na Zabezpečenie Letu: aplikujeme GPS presnosť vrátiť technológie lietadla, bez ohľadu na to, silu signálu, môže lietať nerušený, a môže sa vrátiť domov bez kontroly, nízka spotreba, a viac-vzdialenosť.

"Striedavé Napájanie, Úroveň 8 Silným Vetrom": drone je vybavený 4 vysokej účinnosti a úspory energie striedavé motory s vysokou účinnosťou rýchlosť, silný výkon a úsporu energie, primerané nasadenie, tak, že vojak môže letieť až na úroveň 8 odolnosť proti vetru .

"Smart Nasledovať, Váš Osobný Fotograf":V GPS polohy režim, ovládanie drone lietať vo vzdialenosti 2 m od ovládača, a zase na auto postupujte podľa funkcie, ktorá je, automaticky, postupujte podľa regulátora pre pohyb.Zapnite letecké fotografie funkciu realizovať automatické letecké fotografie.

"3000 Metrov Letu, 5G WiFi Prenos Obrazu":Advanced 5G obrazu technológia prenosu, prenos obrazu je hladké a jasné, môžete sledovať high-definition letecké fotografie v reálnom čase prostredníctvom mobilného telefónu, cítiť sa na svet z rôznych uhlov, a skúsenosti pohľadu Boha!

"360° Priestorového Snímania":Vezmite diaľkový ovládač ako flight center vykonať 360° priestorovým slučky letu, a high-definition letecké fotografovanie funkcia môže byť zapnuté súčasne, takže môžete strieľať pekný filmy s rôzne lietajúce perspektívu!

"Automaticky Definovať body na Trase Letu:Prostredníctvom mobilného telefónu APLIKÁCIU, otvorte vlastný let wp, kliknite na trasový bod trajektórie, ktoré chcete letieť na obrazovke, a vojak môže lietať podľa bodu bod na trase, ktorý je inteligentný a užívateľsky príjemný.

"Smart Krásy Streľba, Ešte Viac Ohromujúci": APP má rôzne filtre, rovnako ako krása funkcie, ktoré môže byť vykonané v jednom ísť po streľbe, vám prinesie lepšie fotografie skúsenosti.

50x Zoom Streľba:strach z vysokej nadmorskej výšky snímania, jednoduché dosiahnuť voľný rámovanie.

"MV Micro-film Online Výrobu": Po kliknutí na MV tlačidlo v ľavom hornom rohu obrazovky na prevádzku stránky, zadajte MV rozhranie, a môžete pridať hudbu na pozadí, špeciálne efekty, a orezávanie na zachytené video.

"USB Direct Konektor Nabíjania Diaľkové Ovládanie": USB pohodlné nabíjanie, nabíjacia, dlho-trvajúce využiť čas, nie je potrebné zostaviť batérie, humanized dizajn, viac starať-free.

Vysoký jas LED Nočné Osvetlenie: drone používa niekoľko jasných LED nočné osvetlenie, tak, že vaše noc je ešte voľný, dopredu jasné biele LED svetlá, zadné krídla sú vybavené červené a modré svetlá, ľudskej prirodzenosti dizajn umožňuje lietať voľne v priebehu dňa a noci.

"Gesto Fotografie A Video": Lietať v lepšom svetle prostredia, cieľom lietadla fotoaparát frontally, porovnať príslušné gestá, a automaticky snímať obrázky alebo video po lietadla rozpozná.

"GPS Fixed-point Vznášať sa, Anti-shake, Streľba": Pomocou GPS polohy a držania môže efektívne udržať lietadlo stabilné počas letu!Letecké fotografovanie má stabilizačný účinok a zabraňuje letecké fotografie z rozmazanie.

Mobilné APLIKÁCIE Smart Control: inteligentnejšia diaľkové ovládanie metóda

Jedno-tlačidlo na vzlet A Pristátie A Vrátiť sa Domov: blázon-štýl ovládania, takže nemáte žiadne starosti

"7.6 v 3800 mAh Batéria, 30 Minút, výdrž Batérie": telo batérie prijme zásuvky-typ modulárny dizajn a používa rozhranie USB na nabíjanie, ktorý je viac pohodlné a starať-free.

Zoznam Balíkov:

RC Drone*1

Diaľkové Ovládanie*1

1 alebo 2 alebo 3 Batérie (záleží od vášho výberu

USB Kábel*1

Ostatné Časti A Súčasti* 1 Sada

Skladovanie Taška* 1

Príručka*1

Typ Sviečky USB
Záruka 1month
Ovládanie Kanálov 4 kanály
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kov
Nabíjacie Napätie 110V-240V
Čas Nabíjania O 240mins
Diaľkové Vzdialenosť Abou 3000M
MOTOROVÉ striedavý motor
Certifikácia 3C
Názov Značky Tccicadas
Štát Montáž Ready-to-Go
Diaľkové Ovládanie Áno
Balenie Obsahuje Prevádzkové Pokyny
Funkcie Diaľkové Ovládanie
Vekové Rozpätie > 14 rokov
Čiarový kód No
Letecké Fotografie Áno
Radič Batérie Vstavaná batéria
Controller Mode Mode2
Číslo Modelu GT1-06
Zdroj Napájania Elektrické
Upozornenie Nie je Vhodný pre Deti do 14 Rokov
Rozmery O 44.5*40*7.5 CM(Spread)
Druh VRTUĽNÍK
Čas Letu O 30Mins

Súvisiace produkty