Huby Hlavu Vzduchovom Vankúši CC Krém Hydratačné Nadácie Prírodné Leštenie make-up BB Krém Slonovinová Biela/Prírodné Farby TSLM1

€1.73

-13%

€2.01

Nový produkt

1 položky

Štítky: vzduchovom vankúši cc krém, logo make-up, vankúš make-up, krém kórejského, cc krém kórejského, cosmet, mak, vankúš rez halo zásnubný prsteň, bb krém kórejského, cc luxus.

Popis:

Značka:CHAFFUL

Farba: 01#Slonovinová biela/02#Prirodzené farby

Čistá hmotnosť:15 g

Špecifikácie:

1.Máte radi uvedenie na make-up?Ale, máte pocit, boj vždy retouching?Máte tiež pocit, lepkavé a cakey keď make up je príliš dlhý na tvári?Nemusíte viac, ako ponúkame vám BB KRÉM, vaša pleť je nové najlepší priateľ.

2.Vzduchovom Vankúši BB Krém je KOMBINÁCIOU NADÁCIE, BB KRÉM a KOREKTOR, ktorý POSKYTUJE a AIRBRUSHED VZHĽAD s ÚPLNÉ POKRYTIE, ale ĽAHKÝ POCIT.

3.To STIERA JEMNÉ LINKY a KRYT ŠKVRNY a ZNAČKY na TVÁR bez NÁMAHY.Je odolná voči vode a POTU ODOLNÉ.To je DLHÁ životnosť.Má ELASTICKÉ BIONIC FILM, ktorý je MÄKKÝ a PRIATEĽSKÉ k POKOŽKE.

4. Vzduchovom Vankúši BB Krém má MALÉ HUBY, HUBKY, že VYROVNÁVA z BB KRÉM HLADKO na tvár.Táto huba, keď sa ponoril do vody, to sa stáva VÄČŠÍ a MÄKŠIE pre rovnomernejšie POKRYTIE.

5.Vzduchovom Vankúši BB Krém má RÔZNE ODTIENE, ktoré je IDEÁLNE pre VŠETKY TÓNY PLETI, takže je JEDNODUCHŠIE a POHODLNEJŠIE, aby na.To je IDEÁLNY pre každodenné použitie alebo aj na udalosti a všetky príležitosti.Je VHODNÝ pre VŠETKY ŽENY na VEK.

Package Zahrnuté:

1*BB Krém

Výhody Korektor
Veľkosť Full Size
Počet Kusov Jedna Jednotka
Pôvod CN(Pôvodu)
Hmotnosť 130g
Zložka Krémy
Sunblock Áno
Číslo Modelu BB & CC Krémy
Číslo Certifikátu ------
Príprava Krém
Typ Pleti Všetky Typy Pleti
Krajina/Región Výroby Čína
NET WT 15 g

Súvisiace produkty