DOPRAVA ZADARMO>>>@@ > Prírodné 18" Príroda Vysokej Kvality Stĺpec Červený Korál Perličiek Princezná Náhrdelník AAA Veľkoobchod Strieborný háčik &

€28.71

-35%

€44.18

Nový produkt

1 položky

Štítky: manta tepelná izolácia, vibrátor krúžok na penis zadarmo, zimné pajama žena hodváb, zimné pyžamo chlapec žena, w212 koliesko, kryt tvaru d, rokov svetre tlač mužov, svetlo led trubica t8 120 cm, w212 volant krúžok, led osvetlenie kufra ford mk4.

Vitajte na mojom obchode!!!

vitajte v mojom obchode!Som podnikateľov v Pekingu,Ako viete,kultúra 5000 rokov Čínskej histórie obsahuje neoceniteľné histórie a kultúry všetkých umení,Tak remeslo umenie majú dlhú históriu Nášho hlavného produktu, vrátane:

Teraz tentokrát som sa vám ukázať nádherné a výborné poklad!!!Z pic, môžete vidieť, že je veľmi dobre.S perfektný štýl,pekný dizajn, nádherné prevedenie, to je naozaj vzácne umelecké diela a stojí za zbieranie!!!Je v dobrom stave.Pozrite sa na obrázky môžete vidieť tvar je veľmi dobre; Tak nádherné položky .Ak sa vám páči Čínskej kultúry, prosím, nenechajte si ujsť túto položku.Mám aj iné nádherné položka na mojom sos.prečítajte si prosím moje ďalšie položky!

Doprava

-Môžete kombinovať rôzne položky spolu;

- Doprava zdarma: zašleme výrobky v Číne Post Air Mail alebo Hong Kong Post Air Mail.dodacia lehota je 12-25 pracovných dní, väčšina z krajiny.

Spätná väzba

- Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd,radi vám urobiť to isté pre teba.

- Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme poskytovať vám najlepšie služby.

-Návrat/Refundácie-

Máte 0 riziku pre vaše transakcie: Ak NIE ste spokojný s položkami budete mať, pošleme na výmenu alebo vrátenie peňazí všetky platby, a to len vtedy, ak sú položky vyslaný naspäť do 3 dní od vás dostať.

Proces:

Krok 1), Kontaktujte nás prostredníctvom Alibaba.com's centrum správ.

Krok 2) Poskytovať podrobné informácie o probléme sú s.

Krok 3) Vrátiť vec na výmenu alebo vrátenie peňazí.

Vezmite PROSÍM na VEDOMIE: Polovica návrat poštovné náklady sú na zodpovednosti kupujúceho

Pohlavie Ženy
Názov Značky NoEnName_Null
Kovy Typ Striebro
Číslo Modelu 3-20 mm
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne Móda
Tvar\vzor Tvár
Prívesky Typ SOLITAIRE
Materiál Koralové
Položka Druh Prívesky

Súvisiace produkty