4 Ks Elastické a Pohodlné Vytlačené Športové hlavový most Vlasy Kapely hlavový most Elastické hlavový most Široký Vlasy Príslušenstvo

€3.10

-45%

€5.65

Nový produkt

1 položky

Štítky: svetelný senzor 24v npn, lightskin baby dvojčatá, router kinetická ultra, zadný kryt huawei 20, vyhrievané prikrývky gauč, pražené čiernej reďkovky, prestieranie tmavo zelená, jar pullower lady, led reflektor feroza.

4 Ks Elastické a Pohodlné Vytlačené Športové hlavový most Vlasy Kapely hlavový most Elastické hlavový most Široký Vlasy Príslušenstvo

Veľkosť vlasy kapely v unstretched a ploché štátu je 6typ na šírku a 20 cm dĺžka (obvod potrieb *2), ale je vyrobené z elastických materiálov a je vhodné pre väčšinu dospelých hlavu circumferences.

Tkanina je vyrobené z priedušná a pohodlné materiály,Vyrobené z elastickej tkaniny na všetky štyri strany,Aby vám pohodlné a nie je pevne pri sebe,môže suché rýchlo a v prípade, vody a potu,Nie je jednoduché zmiznúť.

Štýlový dizajn, je vyrobená z vysoko-kvalitných materiálov.

Dizajnérsky tím sa snažil a testované každý materiál.

Zameranie na dizajn a kvalitu zlepšiť svoje skúsenosti.

Veľkosť produktu: 6x20cm

Materiál: polyester, bavlna

Proces: ručné

Typ: sušič na obruč, vlasy kapely

Štýl: dámske

Modelovanie: Kvet

Balenie: Jednotlivo zabalené

Obvodu hlavy: obsahuje pružnosť pokožky, vhodný pre dospelých jedna veľkosť

Farba: Multicolor

Obsah Balenia:

4 * Turban(1 každý v rôznych farbách)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty