P5 WIFI SMD Diaľkové Ovládanie Času, časovač displej Led otvorené Prihlásenie Telefón Android Programovateľné Rolovanie Správu LED Displej Rada

€66.97

Nový produkt

1 položky

Štítky: otvorené prihlásenie, mesiac neónový nápis, led neon prihlásiť, led prejdite prihlásiť, displej programovateľný, otvorte led prihlásiť, programovateľné led čas radič tc421, otvorené drevené dosky, led otvorené prihlásenie, príznaky otvorené.

AKTUALIZOVANÉ - na základe odozvy zákazníkov na iné LED znamenie je zložitý program, aktualizovali sme to viedlo prihlásiť hardvér a softvér, je veľmi rýchly program vašu správu.Teraz môžete zadať správy cez wifi a usb 2 druhy ciest, si teraz môžete vybrať spôsob, ako sa vám páči.Zadajte správu cez usb: 1. Nainštalujte softvér smart 2. Pripojte USB kábel 3. Kliknite Na Položku Vyhľadať 4.Program vašu správu.Kliknite Na Tlačidlo Odoslať.Zadajte správu cez telefón wifi: Podpora Andrews a iOS mobilný telefón iPhone systém Mobilného telefónu na skenovanie dvojrozmerný kód na stiahnutie softvéru 1. Telefón priame spojenie led hot spotov 2.led displej Kliknite na tlačidlo hľadať displej 3. Program vašu správu.Kliknite Na Tlačidlo Odoslať.Teraz môžete ukázať svoju správu na obrazovke Veľkosť Rámu : Použitie :Vnútorné,semi - vonkajšie Pixelov : Voliteľné Výšky:5 mm farba Displeja: ZELENÁ Hrúbka: len 1,5 cm (Ultra-tenký Dizajn) Signálny vstup a: Android a iOS mobilný telefón iPhone vzdialený vstup správu Vodotesný IP úroveň :IP54 (život úrovni vodotesný) Ďalšie Funkcie Len pre Vás: 1,16 x96 pixelov, 1536 jasné LED na displeji, jasne.Prispôsobte si správy, čo chcete, zvýrazniť vašu osobnosť, silný spôsob, ako engrain vašu značku vo vašich zákazníkov myseľ 2,Displej schopnosť : Multi Jazyky,text, číslo, symbol.Veľkosť písma textu správy je nastaviteľná rýchlosť posúvania je nastaviteľný jas displeja je nastaviteľné Podporu Jazyk : anglický / Čínština (Jednoduché a Tradičná) arabčina / hebrejčina / ruština / španielsky / nemecký / francúzsky / Japonské / portugalčina / Thajsko / etc svetový jazyk Účinky : 49 druhy displej účinok Multiaction pre zobrazenie, vrátane snehu, sprej, otáčať, posúvať a pod Rôznych rolovanie akcie pre vás výber, ako napríklad blikajúce, statické, posuňte doľava, posuňte do pravej a tak ďalej.pokyny : Správa je programovateľné .Správa môže byť pevné a pohyblivé .Správa je jasná a atraktívne pre reklamy >> užívateľsky príjemné programovanie softvéru a návod, ktorý je priložený, podporu softvéru upgrade pre celok pomocou život Ukladať správy :Podpora mnoho text displej Podpora týždeň, zobrazenie času HH:MM:SS a časovač displej: DDD:HH:MM:SS.to má čas, pamäť, funkcia úspory Energie : Energeticky efektívne, 4 Nastaviteľné Úrovne Jasu Prevádzkové Napájanie : DC 5v +10% >> Prevádzky napätie +5V ~ +12 V, funguje skvele na počítač, notebook, power banky, socket.USB kábel a NAPÁJACÍ adaptér v cene.Najlepšie zobrazenie vzdialenosť : 1-10meters Životnosť : 100.000 Hodín Záruka : 1 Rok len. [Balík obsahuje] : 1x Led Prihlásiť 1x USB Kábel 1x Kovový Reťaz 1x AC Adaptér s voľným Napätie 1X CD-ROM so Softvérom a Ručné Balenie :Farba box balenie Poznámka: farba

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Tapetujem.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Položka Druh Reklama light
Diaľkové Ovládanie WIFI
Názov Značky UNTCENT
Číslo Modelu LLDP5-S1696G WIFI
Veľkosť rámu 500x96x15mm
Použitie Vnútorné

Súvisiace produkty