2021 Nadrozmerné Vlasy Krúžok Farbou Kórea Elegantné Vlasy Kravatu Príslušenstvo Vlasy Tenké Elastické Oka Vlasy Kapely Organza Vlasy Scrunchies

€0.86

-18%

€1.05

Nový produkt

1 položky

Štítky: ženy koberčeky scrunchie, 4 pack scrunchie, vlasy scrunchi, scrunchie scrunchie, hodváb scrunchie tenké, scrunchi, srunchi, samsung scrunchie band, scrunchi nastaviť, vlasy kapely kawaii.

Nadrozmerné Vlasy Krúžok Farbou Kórea Elegantné Vlasy Kravatu Príslušenstvo Vlasy Tenké Elastické Oka Vlasy Kapely Organza Vlasy Scrunchies

Funkcia:

100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné

Typ Položky: Pokrývku Hlavy

Štýl: Módne,Sladké,Elegantný

Materiál:Organza,Gumičky

Veľkosť:Cca 16-17 cm,Jedna veľkosť fit najviac

Farba:Ako na obrázku zobrazené

Pohlavie: Ženy,Dievčatá

Príležitosti: Výročie, Zapojenie, Dar, Party, Školy, Úradu, Čím hore, na Umývanie tváre), Denné

Balík obsahuje: 1 x Vlasy Krúžok

Poznámka:

1.Prosím, aby 1cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie,

2.Vezmite prosím na vedomie, pretože svetlo ožiareniu alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť, fotografie a skutočná farba je 100% isté.

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Tapetujem.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

Druh Elastické Vlasy Pásma
Oddelenie Meno Dospelý
Štýl Móda
Pohlavie Ženy
Materiál Polyester
Číslo Modelu YJ40904
Vzor Typ Pevné
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty