Vyšívané Hodiť Vankúš Žltá Geometrické Dekoračné Vankúše Prípade Vankúše Nordic Výzdoba Domov Gauč Pillow40557-1

€6.23

-30%

€8.90

Nový produkt

1 položky

Štítky: oxid morské nádrže, bluetooth reproduktor 5ch, karbónový spojler giulia, capcitor súprava mix 1000, oxid šitie nippers, cherokee rocker topánky, dioráma vlak modely, candels svetlo romantika, oxid sedlovka 2018.

Veľkosť : 45cmx45cm/18"x18" Množstvo : 1 ks Plnka : NIE (Náplň nie je include),Kliknite na ňu Materiál : Polyester &Bavlna Pranie :Ručné Umývanie vezmite Prosím na vedomie: 1.Vzor je len na prednej strane. 2.To je len vankúš ,nezahŕňajú plnenia. 3.Všetky vankúše sú vyrábané ručne, môže byť 1-2cm odchýlka existovať. 4.Actural farbu bude mierny rozdiel medzi obraz, pretože svetla jas.

Platba Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Tapetujem.sk ako Visa, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Tapetujem.sk,a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým .Prepravné Podmienky Budeme dodaní položky na dodaciu adresu, ktorú opustil v Tapetujem.sk.V poradí, ktoré môžete získať vašu objednávku normálne,vyplňte, prosím, svoj doručovaciu adresu opatrne.Návrat Politiky garantujeme 100% spokojnosť.Ak máte pocit, že nie je spokojný so položky, ktoré ste dostali od nás, a položka sa líši od popis.Prosím, dajte mi vedieť.Plné vrátenie peňazí, výmena alebo nahradenie je ponúkané.Spätná väzba & Nás Kontaktovať, Ak ste spokojný s mojou položky a služby, urobte mi láskavosť opustiť pozitívnu spätnú väzbu.Vaša dobrá spätná väzba je veľmi cenený.Som rád odpovie na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, tak prosím neváhajte a kontaktujte ma.Budem sa snažiť čo najlepšie odpovieme vám najneskôr do 24 hodín, očakávajú, že sme mimo víkendov.

Číslo Modelu 40557-1
Použitie Stoličky
Technics Tkané
Názov Značky RIANCY
Tvar Námestie
Vzor Typ GEOMETRICKÉ
Veľkosť 45*45 cm
Materiál Polyester / Bavlna
Vzor Vyšívané
Štýl Obyčajný

Súvisiace produkty