100ks Jednorazové proti hnilobe Plastové Zástera Odolná Vode odolný Olej Dôkaz Zástera pre Domáce Varenie Čistenie

€9.27

-44%

€16.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: akrylové živice slza, vetrovka kabát definícia, 15. birthay darčeky urob si sám, autentické zlaté krúžky, 240v 12 volt konvertor, accesoir dirt bike crf, 30 stravovanie raňajky, 30 svetlo led ananás, akrylových nechtov kefkou 20.

Popis

Táto položka je jedno zástery, je to pohodlné a praktické, a môžu byť použité jesť hotpots, pobyt v prírode, atď.Nebojte sa o žiadne škvrny , odkvapkáva, alebo škvrny presakujúca cez zásteru a dostať sa na vaše oblečenie ako naše zástery sú nepremokavé.Skvelý darček pre vašich priateľov a rodiny.A budú sa cítiť veľmi radi, že máme tento produkt.

Funkcie

- Farba: Ako Na Obrázku.

- Materiál: Plast.

- Veľkosť: 95x60x0.05cm.

- Pohodlné a praktické, a môžu byť použité jesť hotpots, pobyt v prírode, atď.Môžete vychutnať svoje stravovacie proces účinný.

- Ideálny pre vaše telo a oblečenie pre to, čo neporiadok sa môže vyskytnúť, skvelé pre varenie, maľovanie, alebo akýkoľvek iný chaotický činnosti.

- Nemusíte sa starať o žiadne škvrny, odkvapkáva, alebo škvrny presakujúca cez zásteru a dostať sa na vaše oblečenie ako naše zástery sú nepremokavé.

- Nosiť zásteru je možné chrániť vaše oblečenie a nohavice od získania špinavé bez vplyvu na váš normálny pracovný dobre.

- Skvelý darček pre vašich priateľov a rodiny.A budú sa cítiť veľmi radi, že máme tento produkt.

Balenie zoznam

100 x Zástery

Materiál Iné
Druh Jednorazové
Štýl Stručný
Použitie Čistenie
Číslo Modelu Zástery
Klasifikácia Zástera Bez Rukávov

Súvisiace produkty