KQTFT 1 Pár Náhradné Ušné Vankúšiky pre Sony MDR-Z1R MDRZ1R MDR Z1R Headset mušle slúchadiel Earmuff Kryt Vankúš Poháre

€9.42

-4%

€9.91

Nový produkt

1 položky

Štítky: prípad sony wf 1000xm3, zx1, f3212, MOJO, displej huawei p30, audio jack flex kábel, mdr z7, prípade prilba, z1r, prípad pre aquos s3.

S použitím headsetu, zvukový efekt sa stanú viac a viac vhodný pre svoj vlastný kanál.Avšak, baktérií na ušné vankúšiky tiež pomaly rastú, a staré ušné vankúšiky sú tiež starnutia, ale vy n nechce vyhodiť.Takže problémy??

---Nebojte sa !V našom obchode môžete nájsť náhradný mušle slúchadiel pre akúkoľvek značku a model, z slúchadlo.Ak nemôžete nájsť správny model, môžete vždy kontaktovať náš zákaznícky servis zamestnancov, budú riešiť to pre vás.

✎ Detailné:100% zbrusu nový & vysoká kvalita a Nie origina

✎ Materiál:PU Koža & Mäkká Špongia

✎ Farba:Čierna/ Biela

✎ Položky zoznamu: 1 pár mušle slúchadiel ( 2 ks ) (Nie v cluded slúchadlá)

✎ Vhodné pre: Sony MDR-Z1R MDRZ1R MDR Z1R Slúchadlá .

※Sľub:Prosím, dajte nám vedieť pred odchodom žiadnu negatívnu spätnú väzbu, 1 bod, 2 bod nízke DSR, alebo otvoriť všetky spory,Prosím, dajte nám možnosť vyriešiť všetky problémy a budeme sa snažiť v našich silách, aby uspokojiť vaše potreby !!! ※

※Produkt Obrázky Boli Prevzaté V Druhu※

※Ak Sa Platba Zlyhá, Prosím, Zmeňte Spôsob, ako Zaplatiť※

◇V prípade akýchkoľvek otázok, Prosím neváhajte a kontaktujte nás cez "Položiť predávajúcemu otázku", Sme sa snažiť odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel, nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily hneď, nechajte 1-2 pracovných dní pre nás odpoveď.

Veľkosť Standard
Package Áno
Položka Druh Ušné Vankúšiky
Číslo Modelu Sony MDR-Z1R Slúchadlá Slúchadlá
Materiál Kožené
Názov Značky KQTFT

Súvisiace produkty