26/30 CM LED Prsteň Svetla Fotografie Osvetlenie Selfie Lampa Photo Studio Náplň Light USB Stmievateľné Na Youtube make-up Video Live

€5.20

-29%

€7.42

Nový produkt

1 položky

Štítky: selfie krúžok light 1 7, objektív selfie krúžok svetlo, pláž foto, starostlivosť o pokožku, led foto, led video, foto vyhľadávania, selfie led prsteň svetla recenziu, lampa led krúžkom, selphy krúžok svetlo.

Popis:

1. LED prsteň svetla môže byť namontovaný na držiak, a to kdekoľvek, to môže tiež byť odstránené zo stojana kedykoľvek (držiak nie je súčasťou balenia).

2. Prsteň svetla je vyrobená zo 80/92pcs energeticky úsporné LED korálky, je odvod tepla je vynikajúca, konštantný prúd jednotky a high color rendering, zmäkčiť zdroj svetla a zlepšiť tón pleti v portréty, fotografovanie.

4. 3 farby osvetlenia režim nastaviteľný jas pre váš výber môžete upraviť farbu a jas veľmi ľahko, dokonalý jas sa dá dosiahnuť bez inštalácia extra filtre.Tri farby, mäkké prírodné svetlo ožiari vašu krásu v rôznych príležitostiach.

5. USB porty môžu byť použité s viac zariadení, ako napríklad pripojenie hostiteľského počítača, notebooku, mobile moc a nabíjačku USB.Budete môcť vychutnať LED prsteň svetla kedykoľvek zadarmo.

6. Ľahký a prenosný dizajn: Vhodné použiť a nosiť, keď budete cestovať alebo pracovať vonku, atď.

7. Rozsiahle využitie: je široko aplikované na outdoor fotografiu svetlo, plnenie svetla v interiéri, portrét, móda, reklamné fotografovanie, natáčanie videa, atď.

8. Keď LED krúžok svetlo zapnuté, stlačte a podržte tlačidlo ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ, kým sa indikátor bliká.V tomto čase, zadajte oneskorenie vypnutia režim, oneskorenie jednu minútu.

Špecifikácie:

LED prsteň svetla môže byť namontovaný na držiak, a to kdekoľvek, to môže tiež byť odstránené zo stojana kedykoľvek (držiak nie je súčasťou balenia).

Prsteň svetla je vyrobená zo 80/92pcs energeticky úsporné LED korálky, je odvod tepla je vynikajúca, konštantný prúd jednotky a high color rendering, zmäkčiť zdroj svetla a zlepšiť tón pleti v portréty, fotografovanie.

3 farby osvetlenia režim nastaviteľný jas pre váš výber môžete upraviť farbu a jas veľmi ľahko, dokonalý jas sa dá dosiahnuť bez inštalácia extra filtre.Tri farby, mäkké prírodné svetlo ožiari vašu krásu v rôznych príležitostiach.

USB porty môžu byť použité s viac zariadení, ako napríklad pripojenie hostiteľského počítača, notebooku, mobile moc a nabíjačku USB.Budete môcť vychutnať LED prsteň svetla kedykoľvek zadarmo.

Rozsiahle využitie: je široko aplikované na outdoor fotografiu svetlo, plnenie svetla v interiéri, portrét, móda, reklamné fotografovanie, natáčanie videa, atď.

Package Zahrnuté:

1*LED Krúžkom

Názov Značky ELECOOL
Číslo Modelu led svetlo krúžok
Funkcia pripojenie hostiteľského počítača, notebooku, mobile energie a USB nabíjačky
Použitie 1 vonkajšie foto svetlo, náplň svetlo v interiéri
Použitie 2 portrét, móda, reklamné fotografovanie, natáčanie videa
Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora Veľkoobchod/Dropship

Súvisiace produkty