Veľkonočný Zajačik Gnome Bábiku Veľkú Noc Cartoon Bunny Doll Dieťa Mäkké Plyšové Tvar Roztomilý Anonymný Bábika Domáce Dekorácie Stola Ozdoby

€3.80

-39%

€6.32

Nový produkt

1 položky

Štítky: dekor veľkonočné, plyšové sanrio, bunny mäkká hračka, muži bunny, bunny hračka, kawaii plyšové, headpiece lolita, boh plyšové, muž bunny, plyšový zajac.

Odrážky:

1、Vysoko kvalitné Materiály: Veľkonočný zajačik bábiky sú vyrobené z polyesterových vlákien, non-jedovaté a neškodné, mäkké na dotyk, nie je ľahké slabnúť a nedeformujte, veľmi vhodný na veľkú noc.To je najlepšie narodeniny alebo sviatok darček pre príbuzných, priateľov a deti.

2、Krásny Tvar: Pridať tento roztomilý Veľkonočné trpaslík na pracovnej ploche dekorácie pridať čerešničkou na torte pre jarné dekorácie.Toto Veľkonočné gnome používa aj plyšové tkaniny a zaujímavé farby, ktorý je tiež štýlový darček.

3、Jednoduché Použitie: Nie je potrebné inštalovať a udržiavať, môžete to dať stojí trpaslík na poličke, plášť alebo doma stolík, obývacia izba, spálňa a na iných miestach ako Veľkonočné dekorácie pre zábavu.

4、Ideálna Dekorácia: Tieto trpaslík bábiky sa dá perfektne zariadené v interiéri alebo exteriéri, tak pridaním nádherný výhľad na rôznych festivaloch a strán.Sú potrebné dekorácie na veľkú noc.

5、Široké Spektrum Použitia: Nie len môže byť použitý pre Veľkonočné dekorácie bábiky, ale aj pre večierky, festivaly, svadby a iné príležitosti.To môže tiež byť venovaná deťom ako kreatívny darček.

Funkcie:

1. Tento roztomilý anonymný bábika je skvelý spôsob, ako vytvoriť kúzlo pre vaše Veľkonočné strany.

2. Môžete ho na stôl, na TV pri dverách, na stole a na nočný stolík.

3. Dobrá voľba pre Veľkonočné oslavy.

Špecifikácie:

Materiál: polyesterové vlákna

Farba: fialová, modrá, ružová

Rozmery: o 13x26 cm/5.12x10.24 inch

Balenie Zoznam:

1 x Anonymný veľká noc Bunny Doll

Poznámka:

1. Ručné meranie, prosím, aby tolerancia 1-3 mm, ďakujem.

2. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme, že štýl je rovnaký ako na obrázku.

Tému TELEVÍZIA a Film Znak
Názov Značky MINOCOOL
Certifikácia ŽIADNE
Materiál Bavlna
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Upozornenie no
Formulár Genius
Pôvod CN(Pôvodu)
Náplň PP Bavlna
Druh Plyšové/Nano Bábika
Pohlavie Unisex
Podpora Drop Shipping/ Veľkoobchod
Zvieratá Králik
Číslo Modelu Plyšový Zajac Bábika Trpaslík Bábika Plyšové Hračky Valentines Day Darček

Súvisiace produkty