1000D Taktické Molle Puzdro Pás Taška Nepremokavé Ramenné Puzdro Bežné Mužov výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Tool Bag Mobilný Telefón Prípade Organizátor Vrecku

€9.32

-20%

€11.65

Nový produkt

1 položky

Štítky: moll, molle taktické doplnky, výchova k demokratickému občianstvu výstroj, osobné auto seat organizátor, výchova k demokratickému občianstvu, výchova k demokratickému občianstvu molle puzdro organizátor, puzdro ramenný popruh, taška výchovy k demokratickému občianstvu, Výchova k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Puzdro, nástroj výchovy k demokratickému občianstvu.

1000D Taktické Molle Puzdro Pás Taška Nepremokavé Ramenné Puzdro Bežné Mužov výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Tool Bag Mobilný Telefón Prípade Organizátor Vrecku

Funkcie:

1. Postavené vysoko kvalitného nylonu 1000D materiálu.Ľahké, nepremokavé a trvanlivé.

2. Molle systém: má dve silné popruhu, pás v zadnej, možno pripojiť rôzne ťažkých pás, taktická šatka batoh a vesta.

3. Veľká kapacita: 3*vonkajšie vrecká + 3*vnútorné vrecká na zips, Vonkajšie vrecká, môže dať menej ako 6.2" príslušenstvo,ako je napríklad mobilný telefón,perá,baterka,GPS zariadení,mini digitálny fotoaparát,lekárske.

4. Máme darček pre vás:dve rôzne karabína(tvar ako písmená S a D)whcih možné pripojiť tejto taktickej puzdro na outher batoh.

5. Háčika a slučky upevňovač dizajn: môžete si dať malé gadgets do vrecka.Budete si myslím, že je to užitočné pre daypack.Okrem toho, že majú nastaviteľný ramenný popruh, ktorý možno nosiť na ramene.

Špecifikácie:

[Hmotnosť]:215 g

[Materiál]:Nylonu 1000D

[Farba]:Čierna/Tan/Zelená

[Size]:12*8*17 cm/4.72*3.15*6.7 v

Balenie obsahuje:

1* Taktické Molle Puzdro

2* Karabín

Materiál Nylonu 1000D
Farba čierna/tan/zelená
Hmotnosť 215g
Vhodné pre Lov/Turistika/Strieľačky/Camping
Funkcia 1 Waist Belt Bag
Typ športy Lov
Názov Značky AIRSOFTPEAK
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 12*8*17cm
Funkcia 2 Výchova k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Puzdro
Funkcia nepremokavé

Súvisiace produkty