Micro USB Sieťovej Nabíjačky Domov Travel Adaptér Pre I Telefón Galaxy S5 POZNÁMKA 3 LG HTC Pravda, Plný 5V 2A Vysokej Kvality DHL Zadarmo Doprava

€159.37

Nový produkt

1 položky

Štítky: sram káble, naviják nevidiacich, w5w deliča, gotický pubk, naviják 300lb, plastové htd, gotický punc, f4i rovnováhu, biela shurt.

Micro USB Sieťovej Nabíjačky Domov Travel Adaptér Pre I Telefón Galaxy S5 POZNÁMKA 3 LG HTC Pravda, Plný 5V 2A Vysokej Kvality DHL Zadarmo Doprava Funkcie: 1. Vstupné napätie: 110-240V AC; 2 Výstupné Napätie: 5V 2.1 A. 3. Môže pracovať s takmer všetkých mobilných telefónov a smartphone. 4. Použiť s vaším nabíjanie pomocou pripojenia USB dátový kábel ,kompatibilné s notebookom , pre iPhone , ipad 5. MP3 alebo zariadenia, nabitá pomocou USB portu. 6. farby : biela 7. Viac ochrana obvodu pre nízke napätie, prepätiu, preťažením, viac obvodov, skratu a viac tepla, atď . 8. Na materisl ABS je eko-šetrné a zdravé. 9. Rýchly štart a pohodlné pre vaše elektronické výrobky.Upozornenie :Sme lodné mimo oddelené poplatky z poľa ako znížiť náklady na dopravu, mali by ste ho balí aj po tom, ako dostanete ho .

USB Porty 2
Názov Značky quevinal
Zdroj Napájania A. C. Zdroj
Výstupné Rozhrania USB
Kompatibilné Značky Samsung
Pätica Typu Pre USA/Kanada
Podpora Rýchle Nabíjanie Technológie No
Druh Plochu
Certifikácie Kvality CCC
Číslo Modelu steny nabíjačky
Vstup 100-240V/0.15 A

Súvisiace produkty