2 ks Drevené Vianočné Drop Ozdoby ochranný Štít na Tvár a Ruky Dezinfikované Toaletný Papier Ručne Maľované Pigment DIY Vianočné Dekorácie

€6.30

Nový produkt

1 položky

Štítky: zlaté svietidlá, farebné vianočné hadice, h1 led lampa svetlé moc, zlaté kamuy prípade xiao, h10a ochranné chrániče sluchu, zlaté kovové vešiak slip, h1 led svetlomety diaľkové, zlatá hodina kylie jenner, zlaté rytieri ipad prípade.

Popis:

Materiál:Drevo

Rozmery:18.5 x 9,5 CM

Farba:Ako na obrázku zobraziť

Množstvo:2 ks závesné dekorácie + sada farieb

Funkcie:

1. Tento set je vybavený nastavenie farby pera, pomocou programu skicár môžete čerpať farbu a názov na príslušenstvo, a potom suché, ho bude udržiavať v dobrom stave.

2. Vyrobené z ekologických drevených materiálov, bezpečné, netoxické a bez chuti.

3. Každá dekorácia je vybavený saténová stuha lano pre jednoduché zavesenie na Vianočný stromček.

4. Si môžete zavesiť osobné ozdoby na Vianočný stromček, alebo im dať ako dovolenku, darčeky pre rodinu a priateľov.To bude ideálny spôsob, ako vytvoriť krásne spomienky.

5. Tento prívesok v sebe spája prvky z toaletného papiera a masky.Rodiny a deti sa môžu DIY tento prívesok dohromady, aby sa na Vianočnú atmosféru v roku 2020 viac zvláštne a zaujímavé.

Package zahrnuté:

2 ks závesné dekorácie + sada farieb

Poznámka:

Veľkosť ručné meranie môže mať nejaké chyby, to je v rozmedzí ±1 cm, skutočná veľkosť sa vzťahujú na samotný objekt.

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a podmienok snímania, farba obrazu sa môže líšiť od skutočného produktu.Nájdete konkrétny produkt.

Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Vianočné Prívesok
Typ Veľkoobchod No
Balenie Č Darčekovej Krabičke
Súbor Typ Áno

Súvisiace produkty