Navy Blue One Tlačidlo Ženícha Tuxedos Pruhované Nohavice Double-Breasted Groomsman Mužov, Svadobné Party Vyhovuje Bunda+Nohavice+Kravatu+Vesta

€91.56

Nový produkt

1 položky

Štítky: mužov smoking vesta, blue stripe suit, muži stripe oblek, šaty, sukne oblek, stripe tuxedo, zelená vesta ženy, zelená vesta pre ženy, slonovina smoking bunda s black klopě, sivý oblek vesta, zelená vesta.

Vitajte na mojej obchodov!

to vyhovuje vrátane : Bunda + Nohavice+vesta+kravatu

pozor !!!tie lode Náhodne, Sme si podobné

táto položka nezahŕňa tričko,ak potrebujete tričko,prosím Zaplatiť $20 za to vďaka!

Farbu a Veľkosť A Štýl :Zákazku

Všetky Farby môžu zákazku adlut a chlapec veľkosť

si môžete zmerať svoje merania a vybrať farbu (default ako na obrázku) a napíšte ich na poznámku alebo môžete kliknúť na Správu Predávajúcemu ,a potom odoslať všetky merania a farba mi alebo kliknite na položku on-line chatu so mnou, keď si objednať oblek .

Prosím pozrite nasledujúce merania návode nájdete tieto merania príručka 1 . (rameno na ramene): 2.(rukáv): 3. hrudník: 4.(brucho): 5.(pás) 6.(boky): 7. bunda Dĺžka: 8. (Dĺžka nohavice): 9. (Stehna plnej výške): 10.(výška): 11 hmotnosť 12 farieb

FARBA GRAFU(môžete zmeniť farby farba )

Popis Produktu

a.Sme profesionálny výrobca, sme vždy poskytnúť vám s vysokou kvalitou, nízkou cenou produktov, vitajte na veľkoobchod.(Všetky farby budú vykonané, keďže viac ako 90% podobné ako picuture,a kravatu, je len čistá farba,si nie 100% istý obrázok,prosím, pochopili.)

b.tam môže byť mierne farba differente medzi fotografiou a hotové oblek (to nie je chyba),a vestu a kravatu len čisté farby , majú niektoré iné, obrázok)

c.Máme vlastnú továreň,takže si môžete vybrať zákazku, alebo zmenu farby pre tento oblek,tiež môžete posielať zaujatosti oblek na mňa a povedz mi svoju veľkosť a farbu, keď si objednáte.Môžete zmiešané objednávky v mojom obchode.

Doprava

Sme zadarmo, dodacia lehota je zvyčajne asi 15-45days,ak potrebujete rýchlo získať produktu,môžete vybrať UPS, DHL, alebo a iné prepravné.

Platby

American Express ; Crit Karty; Banka Bankové Prevody; Western Union.

Dovozné clá

T osí a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma.

Položka Druh Obleky
Materiál Vlna
Predné Štýl Byt
Pohlavie MUŽI
Oblečenie Dĺžka X-Dlhé
Fit Typ Chudá
Názov Značky NoEnName_Null
Nohavice Uzavretie Typ Zips Lietať
Uzavretie Typ Jediný Breasted

Súvisiace produkty