10Pcs/veľa Kvalitných 18650 Batéria, nabíjačka, Držiak S Bronz Kolíky SMT jednej bunky 18650 SMD TBH-18650-1C-SMT

€10.16

Nový produkt

1 položky

Štítky: batery 18650 nabíjačky, bunky pin, Nabíjačka pre 18650, soshine 14500 nabíjania, 18650 batérie xiao, 32650 držiteľ, 18650 batteri nabíjačky, 18650 držiteľ smd, 18650 držiteľ, tecno moc.

Balenie obsah:

10x 1 X 18650 Batérie Holde

Naše spôsoby platby sú zahrnuté: Kreditná Karta , Bankový prevod,Western Union a MoneyGram .Vaše peniaze sú v bezpečí v Tapetujem.sk účet , Prosím, potvrďte s Tapetujem.sk a uvoľnenie peňazí, po tovar je dodaný.

1.Budeme odoslanie tovaru do 48 hodín po platbe je overiť, do Tapetujem.sk.

2.Sme iba pomocou UPS, DHL EMS zásielky dopravca.UPS a DHL bude trvať 3-7 pracovných dní odo dňa doručenia.EMS bude pomalšie, ale majú menšiu šancu zaplatiť daň vo vašom miestne zvyky.

3.Keď sme odoslať tovar , budeme zodpovední za problémy v Číne Ciel ,a kupujúci zodpovedný za problémy v kupujúceho?s krajinou

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané.Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne.Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník.

3. Vaša spokojnosť našich výrobkov je zárukou.Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete sa vrátiť tovar na výmenu, ale prosím, komunikovať s nami pred vrátiť.Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave.Musia byť pod resalable stave.Muži mali chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej

1. Ak ste sa uspokojiť s dodávať tovar, prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba.

2. Staráme sa o naše cenné zákazníkov, a bude sa snažiť riešiť prípadné neočakávané problémy.

3. Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím, neváhajte nás kontaktovať v čase, a odosielať správy v prvom rade pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor o sos.Budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu na konkurencieschopné ceny pre našich zákazníkov.

2. Pracovať s našimi zákazníkmi, aby vybudoval svoje podnikanie .

3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.

Dúfam, že podnikanie s vami čoskoro

a

Sľubujem, že som vám to najlepšie ceny a najlepšie služby !

Inteligentné Nabíjanie No
Displej No
Číslo Modelu 18650
Package No
Použitie Štandardná Batéria
Druh Elektrické
Rýchle nabíjanie No
Názov Značky Soshine

Súvisiace produkty