WYNLZQ 2018 Nový Príchod Vianoce Klobúky, Čiapky Santa Claus, Vianočné Spp Vianočný Darček Grownups Spp Veselé Vianočné Dekorácie Deti

€2.86

-30%

€4.09

Nový produkt

1 položky

Štítky: cool veselé dekorácie, veselé papierové dekorácie, veselé dekorácie prírody, špeciálne veselé dekorácie, transparentné veselé dekorácie, veselé dekorácie, crystal veselé dekorácie, veselé reťazca dekorácie, veselé led dekorácie, veselé fotografie dekorácie.

Popis: 100% Zbrusu Nový & Vysoká Kvalita názov Produktu: Vianočné dekorácie Materiál: netkané textílie Množstvo: Dva Kusy

Spätná väzba

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .Pozitívne (5 hviezdičiek) je veľmi dôležité pre nás, prosím, že dvakrát pred zanechajte nám spätnú väzbu.

2.Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne (1-3 hviezdičkami), pripomienky alebo vykonať podrobné hodnotenie.Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.Všetko má riešenie, cestu, dúfame, že budeme mať ďalšiu spoluprácu, takže nemáme dúfam, že to bude vplyvom priateľstvo medzi vami a nami.

Platby

1.Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak neviete, pozrite si naše bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia bepleted do 3 dní.

Zásielky

1.Pripraviť dodacia lehota

Z dôvodu sme sa vysporiadať s množstvom objednávok každý deň, zvyčajne zabezpečíme prepravy do 3-7 dní, prosím, trpezlivo čakať a ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti sa vám.

OZNÁMENIE

1.Pretože to je Čínština veľkosť, to bude menšie, jedna veľkosť, prosím, zvoľte väčšej veľkosti pri zadaní objednávky.

2.Prosím, uistite sa, že vaše údaje (Meno kontaktnej osoby, telefón, adresa, psč a pod.).Kedysi to poslal, to sa nedá zmeniť.Prosím pochopte!

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky WYNLZQ
Materiál non-tkané tkaniny
Číslo Modelu SD003
Použitie Deti

Súvisiace produkty