Auto Vysávač Ručné Vysávač Vysoký Výkon 120W, Vhodný pre Akékoľvek Vozidlo Vybavené DC 12V Používané

€8.47

-31%

€12.45

Nový produkt

1 položky

Štítky: lady bling svadba krúžok, kia cerato koup rukoväte, háčik strop zmluvne, náramky 925 rozšírenie, lady blúzky lycra mimi, tank leopard tričko muž, mazda 6 adaptér nabíjačky, lady telo reťazca custome, lady blúzka koleno dĺžke.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Profesionálne Auto čistiace prostriedky, mokré a suché, s rôznymi tryska spoločné kombinácie, ľahko sa môže sať preč štrk, prachu, zvieracích chlpov a ďalších nečistôt, hlboká 360 ° do priestoru, absorpciu mŕtveho uhla odpadkov a čistenie v vysávač Častí automobilov.

Nový dizajn je malé a nádherné, s výškou 8,5 cm a priemer 2,1 palca a s hmotnosťou iba 1 libra.To je viac ako umelecké dielo, a môžu byť umiestnené na bude na aute bez toho, aby zaberali priestor, ktorý je veľmi pohodlný.

To je veľmi jednoduché použitie, nie je potrebné nabiť, len zapojte napájací kábel do cigaretového zapaľovač a zapnite napájanie.Napájací kábel je 14,8 v stôp dlhý.To môže dosiahnuť takmer kdekoľvek vo vašom vozidle a upratať neporiadok.Už nebudete musieť vákuové na čerpacej stanici.

Naše auto vysávač je super odolné, vybavené HEPA filter a filter je možné vyčistiť a použiť opakovane.Naše auto vysávač zmení váš čistení!Nech vás a vašu rodinu, mať čisté a zdravé jazdy priestor kedykoľvek.

ou neznášam nekonečné prachu, sadzí, prachu, zvyškov jedla alebo zvieracích chlpov v aute.Možno vám alebo vašej rodine majú zvyk jesť občerstvenie v aute, možno hľadáte kompaktný, ale výkonný auto vysávač?

Verím, že to je najlepšie auto vysávač ste našli

Tento profesionálne hĺbkové čistenie nástroj.Dizajn je štýlový a sacie je silná.Pomocou auto vysávač môže ušetriť čas a peniaze, a môžete získať profesionálny čistiaci účinok každý čas.

To je multifunkčné asistent, ktorý je možné rýchlo vyriešiť chaos v aute a ušetrite svoj čas a energiu!A vybavený inteligentných čipov a výkonné motory, sme absolútne istý, uspokojiť vás!

poznámka:

1. Filter musí byť nainštalovaný počas používania

2. Spustenie auta, motor pred použiť, a stlačte chvost prepnúť na udržanie silného sacieho.

3. Na vysávač nemôže byť zapnutý pri behu

4. Neumiestňujte ho v priamom slnečnom svetle alebo vysoká teplota a vysoký tlak miesta

5. Tento produkt je vozidlo nástroj, a to je zakázané pre deti používať samostatne, aby ste predišli nebezpečenstvu.

Typ: Auto Mini Vysávač

farba:biela

materiál:ABS

veľkosť:21.5x5.4cm

Obsah Balenia:

1 x Auto vysávač

1 x 4,5 m napájací kábel(cigaretový zapaľovač zástrčky)

1 x Kefa tryska

1 x Predĺženie hadice

1 x Dlhá plochá tryska

2 x Dlhé a krátke tryska

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL,EMS,Fedex...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach).

Pre drop shipping zákazníka,budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení.

Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Môžete sledovať vašu zásielku na tejto stránke váš sledovacie číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás ,môžeme vám pomôcť ho rozšíriť .Takže vaše peniaze nebudú na náš účet.A budeme sa snažiť v našich silách, aby sledovať vašu zásielku, kým ho dostanete.

Druh Auto Mini Vysávač
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty