"6.0\"predaj Striebra Japonský Vlasy Nožnice 440C Lacné Kadernícke Nožnice Rednutie Nožnice Kaderníctvo Holiaci strojček Účes Japonsko Zuby

€17.29

-49%

€33.91

Nový produkt

1 položky

Štítky: dekoratívny kryt x50, filter saneng rexton, dekoratívne konci krytu, drake 2017 tapety, filter zostatková umývadlo, dekoratívne disky auto, šaty skladaný späť, svorka textílie 100 ks, dekoratívne dvere zápchy.

modname=ckeditor

Zapamätať zapamätať

1. Nožnice sú vyrobené z Japonskej 440c, čepeľ je veľmi ostrý, a skrutku, ktorá bola upravená v továrni (nezabudnite, ak si myslíte, že skrutku, ktorá nespĺňa svoje sily, môžete vyladiť to)

2. Za normálnych okolností, nožnice bude vyostrovať v priebehu času bude nasledovať majiteľa návyky a rezanie intenzity a uhol.Nakoniec, asi po dvoch mesiacoch beží, tieto nožnice sa plne prispôsobiť vašim potrebám a stať sa viac a viac ostré.Rozdiel s nožnicami je, že ak dvaja ľudia ich používajú, nožnice bude len stratiť svoj život skôr.)

3. Počas behu-v období nožnice, snažte sa používať tento nožnice na rezanie tvrdých vlasy.Už jeho životného cyklu, ostrejšie, ale predpoklade, to všetko je chrániť ju a milovať sa s ňou.Ako nožnice vás bude sprevádzať na 3-5 rokov je veľmi jednoduché.

4. Tento nožnice nesmie znížiť vzduchu, ktorý je odrezať vzduchu.

V pravej Ruke Nožnice, Veľkosť 6.0 palcov Japonský Top 440C Ocele Materiál Professional Salon Hair Nožnice Nízkej cene, sa uvádza v nákladnom liste Dobre zabalené, rýchle dodanie, pozemky sú sledované počas pôrodu.Ostrý nôž, rýchle rezanie Všetkých nožnice bude dvakrát skontrolovať pred odoslaním.Japonsko Ocele 6.0" Profesionálne Kadernícke Nožnice Nožnice, Nastavený pre Kaderníctvo Účes Nožnice na plech Nožnice Účes

Druh Strihanie Nožnicami
Rukoväť Materiál Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Celková Dĺžka 17 cm
Číslo Modelu DC-55
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť 6 inch
Z Nehrdzavejúcej Ocele Typu 9cr13
Zuby 32
Čepeľ Materiál Japonsko 440c

Súvisiace produkty