VTech - TTB Supertornado (3480-535022)

€62.53

Nový produkt

1 položky

Štítky: tut, batoľa hračka, darček dievča, electron hračka, hudobná hračka, educ hračka, plastová hračka, dieťa hračku, dieťa hudba, 2 rok hračka.

Veľké špirála okruhu veža s dvoma rôzne výlety a zábavu superbolido dostať vypnutie v plnej rýchlosti!

Na supertornado Veža je veľký špirála obvod pre Tut Tut bolid, s Rocky superbolide zahrnuté.Skladby môžu byť kombinované tak, aby vytvorili dve odlišné cesty: závodné režim: keď stlačíte pohár alebo semafor, vrtoch sú vystrelil z launcher a zostúpili v oboch smeroch.Skvelé Eslalon režim: tower sa týči na vrchole, takže, že bolid zostúpiť v plnej rýchlosti otočením špirála-tvarované časti.

Zo spúšťača na base, obvod obsahuje 5 magické senzory ak chcete aktivovať zábavné slovné spojenia a zvuky Rocky superbolido ako prechádzajú.A to je kompatibilný s všetky vozidlá v zbierke Tut Tut bolidos (predáva sa samostatne).

To zahŕňa rôzne prvky v obvodoch, napríklad signály, mini vrtuľník alebo výtlky na stopy, aby sa hra viac zábavy.A Skalnaté na superboid má hlas, 3 piesne a 6 melódií, ktoré zvuk, po stlačení vaše svietiace tlačidlo, alebo keď ste roll auto nadol poschodí.

Výška: 92 cm.Kompatibilné s celou Tut Tut zbierky.Hlas a zvuky, 3 piesne a 6 melódií v Super telo Rocky.Robustný dizajn.Automatické vypnutie.Autá v tut tut kolekcie sú predávané samostatne.).

Názov Značky vtech

Súvisiace produkty