8 Ks/set Jednorožec Kvet Washi Pásky urob si sám Dekorácie Scrapbooking Plánovač Papier Lepidlo Maskovacia Páska Označenie Nálepky na kancelárske potreby

€3.31

-34%

€5.09

Nový produkt

1 položky

Štítky: farebné wachitape, washi, unicorn style washi tape, masku na tvár, unicorne washi pásky, likvidujte maska, set unicorn washi tape, wachitape žltá, maska na ochranu, maska pásky.

Vitajte na veľkoobchod a drop shipping 1)Ak sa vám páči táto položka,prosím, pridajte ho do svojho "Zoznamu Želaní" 2)Ak sa vám páči náš obchod,prosím, pridajte ho do svojho "Uložiť Zoznam" .Ďakujem veľmi pekne!!! ^-^ 3)žiadny problém, len neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť vyriešiť vaše problémy naraz -Množstvo: 8 Ks/set -Materiál: Washi Pásky -Lepiace typ:Single-bočné Pásky -Size: 0,5 cm*2m x 2rolls, 1,5 cm*2m x 4rolls, 3 cm*2m x 2rolls Dekorácie Washi Pásky,Scrapbooking otlačkom,Tesnenie nálepky, atď.Zásielky: 1) Väčšina pozemkov bude dodaný prostredníctvom Tapetujem.sk Štandardná Doprava a Čína Príspevok.Expresná doprava je lacnejšie pre veľké objednávky, uveďte číslo objednávky a Tapetujem.sk vyberie najlacnejší spôsob dopravy pre vás. 2) Môžeme nie uistite sa, že dodacia lehota,ako existuje mnoho faktorov, ktoré sú mimo našej kontroly na prepravu, dúfam, že by ste mohli láskavo pochopiť.Za normálnych okolností, to bude trvať okolo 15-60 dni leteckou poštou, 5-20 dní od expresnej prepravy. 3) Všetky položky sú posielame do 5 dní po platobný proces je dokončený, a takmer položky canbiando vyslať s 48 hodín.Záruka: 1) Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.Pripomienky: 1) Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba bude v našich silách, vrátiť slúžiace pre vás.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu.Váš názor bude veľmi ocenil a nám pomôže, aby sme vám lepšie slúžili. 2) Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním negatívna spätná väzba.Raz je problém uviesť, že všetky naše štáby budú snažiť čo najlepšie, aby vám pomohol von z vyskytol problém.Ďakujeme za pochopenie. 3) skontrolujte si Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám , budeme odpovedať všetkým našim zákazníkom a vyriešiť problém, ktorý máte, sa stretol.

Typy 1 DIY Scrapbooking Nálepky
Typy 3 kvet washi pásky
Typy 2 Maskovacie Pásky
Názov Značky hopk
Typy 4 roztomilý washi pásky
Číslo Modelu UL95
Lepiaca Páska Typ Maskovacie Pásky
Veľkosť 0,5 cm*2m x 2rolls, 1,5 cm*2m x 4rolls, 3 cm*2m x 2rolls

Súvisiace produkty