2020 Vianočné Samolepky Kolo Štítok Nálepky 100ks pre Svadobný Dar Vianočné Obchodné Balenie kancelárske potreby

€1.11

-48%

€2.17

Nový produkt

1 položky

Štítky: kawasaki er6n packa, dior prívesok zlaté, slúchadlá sawada, dior bunda ženy, dior logo oblečenie, dior hardcase taška, dior papuče známky, dior lipsicks 740, lesk figúrky.

Odrážky:

1、Delikátny Dizajn: 2020 Vianočné Karantény pozostalostný kruhový štítok nálepky dizajn má 7 rôznych štýlov, a existujú rôzne typy Veselé Vianoce a vzory, roztomilý a delikátna, veľmi vhodný pre Vianočnú atmosféru.

2、Množstvo a Veľkosť: dostanete 100 Veselé Vianočné samolepky, z ktorých mnohé môžu spĺňať vaše požiadavky na Vianočné ozdoby, alebo môžete zdieľať ich s ostatnými.Veľkosť jedného kusu je cca 30*30 cm/11.81*11.81 v; priemer jednom kole nálepka je asi 2,5 cm/0.98 v.

3、Odolný Materiál: Veselé Vianoce štítok samolepky sú vyrobené z vysokokvalitného papiera, odolné a nie je ľahké spadnúť, netoxické a bezpečné na používanie, a jasné, vytlačí a svetlé farby nie sú jednoduché vyblednúť, a môžu byť použité na dlhú dobu.

4、Jednoduché Použitie: Toto kolo Vianočný štítok je ľahké držať a môže byť aplikovaný automaticky.Len peel off roll a držať ho na požadované hladký a čistý povrch.To môže tiež byť ľahko odstránená, veľmi vhodný na utesnenie nálepky alebo dovolenku dekorácie.

5、Širokú Škálu Aplikácií: tieto Vianoce stožiare, nálepka bude dobrý nástroj na dekoráciu a tesnenia.To môže byť používané v domácnostiach, kanceláriách, pekáreň, remeslá, darčekové škatule, plechovky, pozvánky, ďakujem vám karty, remeslá, steny, atď., vhodné na Vianoce A nový rok.

Špecifikácia:

Materiál: papier kraft

Množstvo: 1 kus obsahuje 100 kolo nálepky

Štýl: rodina pozostalých

Veľkosť: asi 30*30 cm/11.81*11.81 v; jedno kolo nálepky: asi 2,5 cm/0.98 v priemere

Váha: cca 18 g

Balenie Zoznam:

Vianočné Tesnenie Nálepky*100 ks (1 Hárok)

Funkcia 2 Kolo Štítok Nálepky
Materiál
Funkcia 1 Vianočné Samolepky
Štýl
Vzor Hviezda
Funkcia 3 Osobné Ozdoby Survivory Rodiny Nálepky
Funkcia 4 Pre Domáce Darčekové Dekorácie
Príležitosti Vianoce
Hmotnosť
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Vianočné Samolepky
Funkcia 5 100 kolo nálepky

Súvisiace produkty