Fialová Potravín Renklendiricisi Prášok Rozpustný vo Vode 10 g

€1.07

Nový produkt

1 položky

Štítky: tabletky biomanix, portrét doree, hračka urobiť zvuku, hračka svetla cesty, tabletky magicsex, smd smt 16 pin, sukne kozhenni, hračka pre deti, dievčatá, napätie športy.

Prídavná Látka Názov: Tito Fialová Potravín Renklendiricisi Prášok Rozpustný Vo Vode

Súčasť Zoznam: Carmoisine, Brilantná Modrá

Carmoisine; aktivity Detí a negatívne účinky.

M Kód: E133 (Carmoisine), E122 (Brilantná Modrá)

Čisté Množstvo: 10g

Fyzická Štruktúra: Prášok

Rozlíšenie: rozpustné vo Vode

Množstvo: Dozadu, pokiaľ ide o sledovateľnosti všetkých surovín a materiálov na balenie veľa čísel záznamov.

Výrobok sériové číslo sa nachádza na obale výrobku.

Potravinárske Prídavné Látky Funkčná Trieda: Farbív

Prídavná látka Eklenebileceği Potraviny: turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde a vertikálne tebliğlerde v súlade s predpismi povolené hotových výrobkov, berúc do úvahy obmedzenia, ktoré sa používajú.Nariadenia a tebliğlerde požadované informácie ulaşılamadığında, súvisiace s zákony vašej krajiny na regulátor danışılabilir.Špeciálne Skladovanie/Podmienky Používania: Prosím, majte na suchom a chladnom mieste utesnené.Chrániť pred svetlom.Jedlo Işletmecisinin Obchodný Názov a Adresa: Smart Chemické Tic.A Od.S.r.o.S.r.o.Egejskom Mori, Priemyselná Lokalita Balatçık Mah. 8901/3 v.Č:3/3AO Çiğli/Izmir priestoroch.

Výrobca Registračného Č.: TR-35-K-047442

Krajina pôvodu: Turecko (Jedlo je hlavnou zložkou pôvodu, koncový produkt menşeinden je iný.)

Návod na použitie: turecké Jedlo Codex Prísady do Potravín v súlade s Yönetmeliği'ne, vyrábané alebo plánovaná výroba hotových výrobkov súvisiacich s vertikálnym tebliğlerde Mieste oblasti; eklenebileceği potraviny, podmienky používania, maximálne množstvá a vzhľadom na obmedzenia by mali byť použité.

Turecko v iných krajinách, než použiť planlanıyorsa, v krajine právne predpisy by mali byť považované za.

Vlastnosti výrobku, výrobné požiadavky, stroje a zariadenia budovy a výkony, sezónne premenné a ostatné sa môžu líšiť v závislosti od surovín.

Najvhodnejšie použiť množstvo skôr, bez vyznačením, turecké Jedlo Codex Potravinárske prídavné látky Yönetmeliği'nde belirtilen obmedzenia v záujme veci, minimálne miktarlarla skúšky musia byť vykonané.

Locale/Predaj Cieľ: Používanie v potravinách.TECHNICKÉ INFORMÁCIE: Tito potravín, farbivá a farbív série, používaný na vytvorenie atraktívnych farbách potravín a nápojov.

Oblasti použitia: Olej na báze všetky môžu byť použité v potravinách a nápojoch, opäť, na báze ropy, kozmetika a používajú sa v oblastiach, ako sú sviečky.

Uvedené E NTEGRA

Názov Značky TiTo

Súvisiace produkty