Jednoduchá Montáž Priamo Vstrekovanie Kovové Inline Celling Špeciálne Odolnosť Voči Korózii Base Stráže Otočný Airless Farba Postrekovače

€22.74

-18%

€28.07

Nový produkt

1 položky

Štítky: elektrické hmly postrekovač, airless graco, airless, filter airless, elektrické airless, oka airless striekacou pištoľou, airless wagner, kompresor jar, airless striekanie farby, airless farba čerpadla.

Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné.

1. Univerzálny striekanie stroj rozšírenie bar, dobré utesnenie a atomizing účinok.

2. Jednoduchá inštalácia, jednoduchá obsluha, nie je ľahké ohýbanie.

3. Pomocou kovového materiálu, odolnosť proti korózii.

4. S striekacie trysky základňu.

5. Použite kroky, ako je to uvedené nižšie:

1.Po prvé, farby bol odstránený, ak chcete skontrolovať, či nie je trhací škody, zistil, že by mal byť vymenený ihneď.

2.Že bude mať tlaku vzduchu z trachey prístup na konci rukoväte konci prívodu vzduchu spojenie, musíte skontrolovať do vzduchu zásuvky a každá časť pripojenie, či majú únik, je tu únik jav by mali byť aj údržbu.

3.Podľa požiadaviek na kvalitu náteru požadované na úpravu uplatňovania farba postrekovače .

Špecifikácia:

Farba: ako je znázornené

Materiál: kov

Maximálny WPR: 3600PSI 248bar

Veľkosť: celková dĺžka 305mm/12.01",

(L * W) tela 265 * 105mm / 10.43 * 4.13", base 55 * 48 mm / 2.17 * 1.89"

Package Zahrnuté:

1PC * Farba Postrekovače (so stojanom)

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek .A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode.Ponúkame dopravou zdarma po celom svete na akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Striekacie Pištole
Názov Značky TOOKIE
Certifikácia ŽIADNE

Súvisiace produkty