350 ml Tekuté Mydlo s Dávkovačom na Stenu Jednu Hlavu sprchovým Kútom, čistiace Mlieko Príručka Mydlo, Šampón, Dávkovače Pre Hotel Home

€1.39

-21%

€1.78

Nový produkt

1 položky

Štítky: dávkovač zámok, orech mydla, kúpiť na stenu dávkovač na mydlo, šampón dávkovač na stenu biely, wall mount automatický dávkovač, na stenu držiak mydla, luxory šampón dávkovač na stenu, plastové wall mount dávkovač, dávkovač na sprchovací kút, námestie šampón dávkovač na stenu.

Funkcie: 1.Vhodné použiť:Pokovovanie nižšej hladké čistiaci proces. 2.Jedinečné výhody: Jednoduché použitie v zmontované jednotky alebo oddelené jednotky. 3.Starostlivé spracovanie:Inovatívne non-drip dizajn odstraňuje odpad a proti top neporiadok.Popis: Vyrobené z ABS konštrukcie plastové, vhodné pre dávkovanie sprchový gél, šampón, čistiace mlieko, atď.Špecifikácie: Farba: strieborná Materiál: ABS Kapacita: 350 ml, Veľkosť: 19*8cm Package Zahrnuté: 1 * Dávkovač tekutého Mydla 4 * Príslušenstvo Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Dávkovač Tekutého Mydla Typ Ručné Mydla
Funkcia Dávkovač Tekutého Mydla
kapacita 350 ml
Číslo Modelu Dávkovač Tekutého Mydla
Názov Značky Cimiva
Druh Tekuté Mydlo Automaty
Hlavný Materiál ABS
Veľkosť 19*8cm
Materiál ABS
Farba Striebro

Súvisiace produkty