Z Nehrdzavejúcej Ocele Pet Miska Non-Protišmykové Base Psy, Mačky Feeder Potravín Nádoby, Riad,

€1.79

-21%

€2.29

Nový produkt

1 položky

Štítky: medveď misa, mačka melón, mačka vzor, pet misy rock, nerezová misa, mačka suché krmivo, mačka sedieť, pet misa 5, misa kovov, misa občerstvenie.

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

OOTDTY

Funkcie:

Bezpečné A Spoľahlivé: pet misa je vyrobená z integrovaného nerezová oceľ anticorrosion a hrdza-korózia, ktorá je odolná, proti pádu, chráni výživy malých zvierat, pomáha domáce zvieratá vychutnať svoje jedlo, a stará sa o zdravie domácich miláčikov.Je vhodný pre suché/mokré krmivo a vodu, bez ostrých hrán a rohov, a nebude na škodu domácich miláčikov.

Anti-sklzu A Anti-únik: dizajn gumy base môže sa účinne brániť misy z posuvné alebo vyklápacie konca, keď je jesť.V rovnakom čase, hluk trenie medzi misy a zem je znížená, a podlaha je chránený pred poškriabaním.

Správna Veľkosť A Ľahko Sa Čistí: Pet misky sú vhodné veľkosti, držať správne množstvo potravín, zabrániť overfeeding a účinne vyhnúť pet obezity.Vhodné pre mačky, mačiatka alebo šteniatka.Ľahký a ľahko sa prenáša.Povrch z nerezovej ocele a je ľahko čistiteľný.Po kŕmení, len umyť vodou. (Nie umyť horúcou vodou/drôt ball/umývačka riadu)

Aby Mačky Cítiť Pohodlne: fúzov mačky sú veľmi citlivé, ale naše misa je plytké a široký, a to nie je ľahké pre mačky na dotyk fúzov a nos pri jedle.Preto, pomocou našich misku môžete užiť si radosť z jedla.

Pet Misy len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Veľkosť: app.15.5x4.5 cm/6.10x1.77in

Farba: Modrá

Množstvo: 1 Ks

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 x Pet Misa

Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar Zaoblené
Druh Jeden
Materiál Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE

Súvisiace produkty