AM05-DIY Prenosné Č Naladiť Konci Fed Pol Vlna Antény 50Ohm Single-Pásmo 80M-10M Koniec-Krmivo Pol-Wave Lineárne Anténa

€15.13

-39%

€24.81

Nový produkt

1 položky

Štítky: lusya napájanie, anténa balun, anténa hf, ham rádio hf antény základňovej stanice, anténa pre krátke vlny, bike zamky koliesko, video interkom 3 apartmány s rfid, balun hf, 3 rýchlosti baja, autorádio skrutka.

AM05-DIY Prenosné Č Naladiť Konci Fed Pol Vlna Antény 50Ohm Single-Pásmo 80M-10M Koniec-Krmivo Pol-Wave Lineárne Antény jedno pásmo 80m-10m koniec-krmivo pol-wave lineárne anténa poskytuje antény.

Je navrhnutý ako vysoko prenosné káblové pripojenie antény, ktoré možno ľahko nastaviť, ako obrátený tvaru, vodorovnej, šikmej alebo zvislej radiátor (pri vyšších frekvenciách).

Vaše feeder je vnútorne vyrovnaný, takže žiadny samostatný podávač je potrebné.High-impedancia pol-wave linka je prispôsobené vášmu 50 ohm krmivo bod, prostredníctvom integrovaného impedancia-zodpovedajúce toroidný transformátor s menovitým výkonom 10 wattov.

Pomocou vysokonapäťových kondenzátorov na primárnom z transformátora s konkrétnym radiátor dĺžka ďalej rozširovať a znížiť SWR v rozsahu 80m-10m.

Je určené na používanie bez použitia prijímača a po optimalizácii riadený prvky, SWR menej ako rovnaká 1.2 pre akúkoľvek časť z frekvenčného pásma.

Farba:zelená

Materiál:plast

Veľkosť:100 x 75 x 10 mm

Obsah Balenia:

1 x Polovicu Vlna Antény( Montované)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping

Akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke.

Zisk(dB) ako detaily
Impedancia 50 ohm
Názov Značky SODIAL
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ŽIADNE
Druh Polovica Vlna Anténa

Súvisiace produkty