Plné Námestia/Kolo Vŕtať 5D DIY Diamond Obraz"Výkon" 3D Diamond Výšivky Cross Stitch Mozaiky Domova Darček ZPV

€4.34

-40%

€7.24

Nový produkt

1 položky

Štítky: diamond mozaiky prírody, diamant farby, diamond nastaviť farby, hcr, huracan, amsterdam, 5d diamant farby, 5d diy diamond maľovanie plný vrták živice, diamond mozaiky farba, mozaika kolo.

1:Vzhľadom na limitné meranie, skutočná veľkosť určite majú niektoré drobné chyby (menej ako 2 cm).

2:Všetky veľkosti v našom obchode, zvyčajne znamená, Veľkosť Obrázku .

Na základe HD plátno

Predmety zahŕňajú: vŕtačka,plátno,zásobník,bod diamantová vŕtačka pero,lepidlo,papier A4,box/papier balík Tipov : prosím, starostlivo skontrolujte po prijatí tovaru,ak majú problém,prosím zmluvy nás

1:Otvorte vašu zásielku,skontrolujte súpravy, či všetky diely sú kompletné, alebo nie. 2:Kontrola živice diamanty, farebné a príslušný kód farby 3:Vyberte znak (symbol),nájsť zodpovedajúce diamanty 4:Použitie pera vyzdvihnúť diamond,dať ju na príslušné pozície 5:Po hotové, mierne zatlačte diamanty s rukou, aby im pevne pripojené.POZNÁMKA: Prosím, vyplňte svoje meno a priezvisko vrátane krstné meno,Stredné meno a priezvisko počas uskutočnenia platby.

Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho bytu Č,Ulica,Mesto, Región a Krajina,v opačnom prípade vašu zásielku môže asi byť vrátené!

Vystrihnúť,aby sa meranie mohlo spôsobiť veľkosť odchýlky (plus a minus1-2cm fluktuácia),farba aberration je vzhľadom na monitory,počasie,osvetlenie a ďalšie faktory,Obrázky budú mať rôzne farby v rôznych monitoroch, ale nemá to vplyv na appearence maľba,Prosím pochopiť.

Milí kupujúci, ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, kontaktujte nás prosím pred odchodom negatívnej spätnej väzby, potom budeme snažiť riešiť problémy a aby ste spokojný.Toto je pre nás veľmi dôležité a vďaka za vaše porozumenie.

Vďaka za účasť a prajem pekný deň. [Tipy]:živice diamond nejedlé, nedovoľte deťom hrať sa s cieľom vyhnúť sa nehodám ako prehĺtanie.

Použitie Obrazy
Diamond typ Špeciálne Tvarované
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Názov Značky DUTEY
Počet Farieb 30-45
Vzor Typ Karikatúra
Typ tlače 5D
diamond Kolo / Štvorcových Diamond
Diamond vlastnosti Lesklé kamienky
Diamond Tvar Námestie
Súprava Typ cross stitch
Materiál Živica
Vložením Oblasti Plná
Kategória Diamond mozaika
Vlastnosti Diamond Výšivky
Formulár Jeden
Počet diamantov 1-10 druh
Rám No
Štýl Európa
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná

Súvisiace produkty