Drevené Montessori Matematika Hračky Matematické Vzdelávanie Box Pre Batoľatá, Deti Raného Vzdelávania Predškolského Vzdelávania Hračky

€8.08

-27%

€11.07

Nový produkt

1 položky

Štítky: montessori, 100 rady montessori, box montessori, diy montessori, hodiny montessori, dieťa montessori, montessori drevené hračky, montessori zvuk, montessori drevené, učiť matematiku.

Odrážky:

1、Bezpečné Použitie: povrchu stavebných blokov je vyrobená z vysoko-kvalitných vodou riediteľné farby, ktoré je bezpečné a netoxické pre použitie.

2、Jemné Remeselné: povrchov bloky sú hladký a vyleštený, ktoré nebude bolieť vaše dieťa na ruky.

3、Jemné Tvar: S matematikou vzdelávania okno, matematické hry stimulovaný povedomia detí farieb a tvarov, čo je užitočné rozlišovať rôzne farby a tvary.

4、Praktické Využitie: matematika vzdelávania poľa je to, aby deti pochopili čísla ľahšie, takže deti môžu urobiť matematický výpočet ľahšie.

5、Radosť Služieb: matematika vzdelávania box je ideálny pre interakciu medzi rodičmi a deťmi, tým, že pridáte viac rodinný život zábavu.

Špecifikácie:

Názov: Multifunkčné Matematické Vzdelávanie Box

Materiál: borovica

Hmotnosť(cca): 800 g

Vhodné pre 3 rokov a vyššie

Balenie: drevené okno

Veľkosť balenia(o): 27.2*4.5*17.1 cm/10.71*1.77*6.73 v

Balenie Zoznam:

Matematické Vzdelávanie box * 1

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa ihneď po uhradení objednávky, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Zásielky:

1. Tovar vám bude zaslaný doporučenou Letecky z Číny alebo Kuriérskej alebo Súkromnej Linky.My môžeme dodať sledovacie číslo.

Položka menej ako 2 KG, je doprava zdarma do Číny Air Mail v predvolenom nastavení.Ak potrebujete naliehavo, prosím, vyberte si iný Expresné doručenie.

2. Budeme loď z objednávky do 1-3 pracovných dní po zaplatení.Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. Sme len posielať príkazy, ktoré budú potvrdené adresy.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

Pohlavie Unisex
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Číslo Modelu matematika hračka
Upozornenie Drž sa ďalej od ohňa
Materiál Plastové

Súvisiace produkty