Akvárium Filter Pad polyesterových Vlákien Leštenie Filter Pad pre Čerstvej Vody Morské akvárium Vodné Dodávky Filter Príslušenstvo

€1.53

-27%

€2.12

Nový produkt

1 položky

Štítky: 12v plniace čerpadlo, akvárium malé, dadypet filter, akvarijné rybky, vták brooder, pre plniace čerpadlo, akvárium legrační, akvarijné pozadie, wallpaper, akvárium terárium, akvárium štrku vákuum.

Naše akvárium filter podložka je vyrobená z odolného polyesterového vlákna, vystupoval so silným filtrácia, vysoká priepustnosť, ktorý sa ľahko čistí a dobrú životnosť.Naše podložky' konzistentný, spoľahlivý dizajn poskytuje vynikajúcu filtráciu pre vaše akvárium.Nechajte svoje krásne ryby a korytnačky vychutnajte si čistú vodu.

Funkcie:

Vyrobené z polyesterového vlákna, odolné, bez-toxický a bezpečné pre akvárium použitie.

Vysoká priepustnosť a silná filtrácia.

Prijať mokrade, vodné elektrárne čistenie teória, aby sa rozkladajú nečistoty.

Jemné vlákno môže účinne filtrovať nečistoty vo vode.

Ľahko sa čistí, stroj umývateľný a nemalo by byť deformovaný.

Žiadny problém, kontaktujte náš obchod bez váhania.Česť slúžiť vám!

Ako používať:

Dajte vlna stranou nahor, a potom položiť na suchý-mokrý oddeľovač.

Špecifikácie:

Veľkosť: 30*40 cm, 12x100cm 20x30cm

Farba: Biela

Materiál: Polyesterové vlákna

Package Informácie:

Veľkosť balenia: 29 * 17 * 3 cm/ 11.42 * 6.69 * 1.18 v

Hmotnosť balenia: 40 g

Plastové Obaly

Zoznam Balíkov:

1 * Akváriu Filter

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov. 2. Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu. 3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby. 4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin.

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť. 2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ? 3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Druh ryby
Moc ŽIADNE
Napätie Other
Názov Značky DADYPET

Súvisiace produkty