1Pair Topánky Pedál Gumy Rýchle Uvoľnenie Bicykli Kopačky Cyklistické Zaklínit Kryt SPD-SL Bicykli Pedál Kopačky Bicyklovanie

€1.95

-38%

€3.15

Nový produkt

1 položky

Štítky: donner gitara pedál, topánky shimano muž, zaklínit spd, pedál, závlačky shimano spd, mec spd kopačky, požičovňa pedál cesty, pedále shimano, 500gb pevný disk, bicykel rýchle uvoľnenie.

Funkcie:

1. Udržať stabilný: Nasaďte ochranný kryt na zámku štítku pod non-koni podmienky, aby sa zabránilo opotrebovaniu zámok doska a aby sa tento rider chodiť hladko a pohodlne.

2. Použitie: cestného vozidla zámok chránič je výrobok vyvinutý, aby sa zabránilo SPD-SL zámky od nosenie na tento zámky počas normálnej chôdze.

3. Ochranný Kryt: Uvedenie ochranný kryt na zámku štítku pod non-koni podmienkach môže mať rider hladké a pohodlné pri chôdzi.

4. Jednoduché Použitie: Ľahké pripevnenie, odstrániť a uložiť.Zabraňuje bahno a nečistoty z budovy vo vnútri zarážok, aby bolo pohodlnejšie chodiť pri nosení cyklistické topánky a chrániť kopačky.

5. Premium Materiál: Vyrobené z plastov a kaučuku, materiál, trvanlivé a odolné voči opotrebovaniu, už dlhšiu dobu používať.Kompatibilný s oboma pevné a plávajúce SPD-SL kopačky.

Popis:

Road bike zamky doska ochranný kryt je jednoduchý na inštaláciu, rozoberať a obchodu, ktorá môže zabrániť zámok doska z nosenie počas normálnej chôdze.

Špecifikácie:

Hmotnosť: 60 g

Jedna veľkosť: 9.8*6.8*1.6 cm

Farba: Čierna

Materiál: Plast, Guma

Package Zahrnuté:

1pair * Bike Pedál Kopačky Zahŕňa

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

jedna veľkosť 9.8*6.8*1.6 cm
Názov Modelu Bicykel Pedál Kopačky Zahŕňa
Farba čierna
Druh Materiálu plastov, gumy
Pôvod CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty