316L Crystal Aróma Medailón Náramok Parfum Esenciálny Olej Difúzor Reťazca Náramok z Nerezovej Ocele Módne Kúzlo Šperky, Zirkón

€1.02

-19%

€1.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: medailón foto, medailón necklac, náramok reťazca krúžok, perfum ženy, aromaterapia náramok difúzor, difúzne náhrdelník, náramok scentsy, had náramok lebky, jeseň karty, 316L Nerezovej ocele.

Pod vplyvom kamery zariadenia, svetlo, životné prostredie a uhol počas snímania, proces, produkt môže mať mierne rozdiely medzi skutočného produktu farieb a obrazu.Pozrite si skutočný výrobku pre konkrétnu farbu.

Odpovieme vám do 24 pracovných hodín!Sme vám doručili tovar na každé popoludnie v Pekingu čas, a dodať tovar za druhý deň dodania tovaru (okrem sviatkov v Číne).Konkrétne logistiky čas aktualizácie je založené najmä na aktualizáciu kuriérskej spoločnosti.Každá krajina si vyberá inú doručovaciu službu.Prosím, trpezlivo čakať na iné časy príchodu.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.Našim cieľom je poskytovanie špičkových služieb zákazníkom, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy na vašej strane vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.Sme veľmi vďačný za vašu 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.Ďakujem vám veľmi pekne.

Vrátenie a Vrátiť sa veľmi vám Ďakujem za výber VIYVES, ponúkame 7 dní vrátiť služby: 1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s nákupe, ihneď nás prosím kontaktujte.Budeme akceptovať vráti alebo výmeny do 7 dní od doručenia, nechajte výrobok v pôvodnom stave a vykonávať prepravné náklady sami, spracujeme vašu žiadosť po obdržaní vrátenej. 2. Ak sa zobrazí chybné výrobky, kontaktujte nás, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii, potom úplné vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby. 3. Pre viac informácií, prosím, kontaktujte náš tím služieb zákazníkom.

Položka Druh Náramky
Štýl Trendy
Materiál Kov
Tvar\vzor KOLO
Kovy Typ Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE
Nastavenie Typu Kanál Nastavenie
Spona Typ Krajky-Up
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Náramky Typ Reťaz & Odkaz Náramky
Názov Značky VIYVES
Jemné alebo Módne Móda
Číslo Modelu 444
Pohlavie Ženy
Reťazec Typu Had Reťazca

Súvisiace produkty