Westrock 2680mAh ip4g batéria pre iPhone 4 4G iP4 iP4G mobilný telefón

€4.24

Nový produkt

1 položky

Štítky: nízky stav batérie dizajn, batéria s55t a, batéria prepäťová ochrana, 2s bms pcm batérie ochrany, ayj batérie iphone, batéria iphon 8, batérie iphone x mini, Batérie 4000mah iphone 7 plus, 5000mah batérie iphone 6 6s, batéria iphone8.

modname=ckeditor

Informácie o produkte

1. Vysoko kvalitné Batérie

2. Vymeňte batérie, ktoré slabý, alebo nefunguje.

3. Každá položka bola overená a je v dobrom stave pred odoslaním

4. Profesionálna inštalácia je vysoko odporúčaný pre vstavanú batériu).Sme nie je zodpovedná za žiadne poškodenie vášho mobilného telefónu/mobilného telefónu, ktoré môže spôsobiť počas zmena náhradných dielov

Platby :

1. Akceptujeme platbu Tapetujem.sk stránky iba.Keď si vykonať platbu, prosím zanechať svoje telefónne číslo, ktoré je potrebné v preprave.

2. Prosím uhradiť do 10 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil.

Doprava:

1. Máme loď na celom svete.Všetky položky sú dodávané z Číny leteckou poštou.

2. Normlly Väčšina balík dorazí 20-60 Pracovných dní závisel od kupujúceho poloha.

3. My len loď na Tapetujem.sk adresu kupujúceho.neakceptujeme zmene adresy.

4. Pretože medzinárodných dobierku, dodacia lehota je takmer mimo našu kontrolu, tak sa prosím informujte predpokladaný čas príchodu pred zakúpením.Ak je dodacia lehota je nad to, čo môžete zniesť, prosím kúpiť v miestnych.

5. Dodacia lehota v konečnom dôsledku závisí od kuriérskou službou spoločnosti, Sme nie je zodpovedná za žiadne nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné za prepravné služby.

Medzinárodné Kupujúcich - Vezmite Prosím Na Vedomie:

a).Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

b).Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatky budú náklady pred ponúkanie/nákup.

c).Položka loď v pracovné dni len a nemôžeme ponúknuť sobotu, nedeľu alebo sviatok dodanie.

d).Upozorňujeme, že dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas špičky alebo neočakávané poveternostných podmienok.

Spätná väzba:

Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každého, kto má dokončenie transakcie a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Prosím nezabudnite nám dať PÄŤ HVIEZD na všetky Podrobné Hodnotenia Predajcu.

V nepravdepodobnom prípade, že nie ste spokojní s transakciou, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním vášho hodnotenia.Veríme, že všetko, čo by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie.

1. Snažíme sa poskytovať tie najlepšie služby, Ako sme beží Tapetujem.sk podnikania, vaša pozitívna spätná väzba a 5-star DSRs sú životne dôležité pre nás~!S cieľom poskytnúť vám ten najlepší servis , prosím, spracovanie transakcie celkom.Spätná väzba je jednoducho to, čo sme pokračovať.

2. Kontaktujte nás prosím najprv si lepšie riešenie, než otvoríte sporu.Ďakujem.

3. Snažíme sa o 5-star služby, pričom sa uvádza vopred naše pravidlá, naše prepravné sadzby & poštovné frekvencie.Ak ste boli spokojný s touto transakciou sa, prosím, reagovať so všetkými 5 hviezd!Ak nie ste spokojný, jednoducho nám dajte vedieť cez e-mail skôr, než nechať nízke skóre, a my sa budeme snažiť, aby to riešili.

Návrat Politiky:

1. Všetok tovar sa snažíme otestovať pred odoslaním.Vrátený tovar musí byť nepoužitý, v pôvodnom stave a zahŕňajú všetky súčasti príslušenstva.Akékoľvek nehody alebo non-profesionálne inštalácie tovaru, sme nemôže nahradiť.Prepravné náklady nie sú refundovateľné.Doplnenie stavov poplatok je možné uplatniť, ak tovar je použitý.

2. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.Budeme platiť mailing náklady na výmenu tovaru kupujúcim.Nie sme zodpovednosť za žiadne clo alebo dovozné dane.

3. Budeme zamestnávať každý prostriedok, aby sa zabezpečilo, že vaše položky, sa nahrádzajú rýchlo a bez ťažkostí.Prosím, kontaktujte nás pre akýkoľvek produkt alebo služba, problémov, než Otvoriť prípad na Tapetujem.sk pre riešenie.

Package No
Kapacita Batérie 2680mAh
Názov Značky westrock
Číslo Modelu 4g
Kompatibilné Značky APPLE

Súvisiace produkty