Módne Kovové Rose Gold Cute Cat Tvar Náramok Vložkou Crystal Opal Strane Reťazca Náramok Pre Ženy Darček Šperky Ornament

€1.07

-30%

€1.53

Nový produkt

1 položky

Štítky: šperky opal, blue fire opal náramok, náramok žena, braslet žena, náramok india, guľôčka, guľôčky náramok krištáľ, náramok muž, náramok zirkón, náramok lady.

Vezmite prosím na vedomie : 1.tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Registrované Air Mail voľne ak výške viac ako $7. 2.Ak vaša objednávka suma v $7 , tovar bude dodaný prostredníctvom Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus voľne . 3.Ak vaša objednávka výške viac ako $150 ,free express. 4.Viac sumu si objednáte,tým vyššiu zľavu dostanete.Toto je čas doručenia package: Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus---- 16 - 60 pracovných dní Čína Príspevok Registrované Air Mail-- 10-45 pracovných dní E-Paket--- 5-25 pracovných dní EMS---5-12 pracovných dní DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 pracovných dní Poznámka: Tie obrázky sú len pre referenčné účely, pozrite si prosím vyššie uvedené podrobné meranie vybrať správnu veľkosť, a umožniť 1-2mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.Produkty Displej O Nás

1. Naša spoločnosť je profesionálny výrobca Korálky a Šperky Príslušenstvo.

2. Medzi našich zákazníkov patria: Reťaze-Obchod, Veľkoobchod, Dovozca, Korálky Obchod , Šperky Designer.

3. Konkurencieschopné Ceny a Vynikajúcej Kvality

4. Najlepšie Popredajné Služby.

5. OEM objednávky sú vítané.

Platby

Stačí cítiť istotu, aby nás platia cez Alipay, Tapetujem.sk Escrow prostredníctvom Visa, Master Card, QIWI, Western Union, a Bankové Prevody.Vaša platba je len prepustený na nás po potvrdení dostanete tovar.

Zásielky

Štandardná Služba je Čína Príspevok Air Mail.

Urýchlené Služba je Čína príspevok EMS, UPS, FEDEX, DHL, TNT.

Máme loď pondelok - sobota s výnimkou sviatkov.Prosím, pošlite nám e-mail pred úhrady, ak chcete zmeniť svoj doručovaciu adresu.

Štandardná Služba trvá asi 18-25 pracovných dní.Urýchlené Služba trvá asi 10-15 pracovných dní.

Niektoré Ďalšie Informácie

Pls pomoc a povedzte nám dávajú prednosť farby na objednávku poznámka alebo CHATU s nami, alebo pošleme pekné farby náhodne pre vás.TKS.

Láskavo poznámka pls, Ak sa niektoré farby je na sklade, prosím, aby nás zmeniť to pre vás, ale my vás budeme kontaktovať vopred, ak nie je žiadna odpoveď od vás 2 dni Sme sa vybrať iné pekné farby pre vás, ďakujem!

Záväzok

Máme kontrolu Kvality tím uistite sa, že všetky položky sú v dobrom stave pred zásielky.

AK existuje akékoľvek problémy s kvalitou stane, pls kontaktujte nás v 7days potom, čo dostanete na produkty, budeme sa snažiť vyriešiť to pre vás!

PRODUKTY VYSOKEJ KVALITY, NÍZKA CENA PRE VÁS!ĎAKUJEME!

Kontaktujte Nás

Pre viac informácií o prispôsobení sa, prosím, neváhajte nás kontaktovať Obchodný manažér, Správu alebo e-mail.

Priateľské po prvé, sme sa vždy snažiť robiť lepšie.

Ako sa o pridať nás na vaše obľúbené zoznam pls?Ďakujeme!

Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Jemné alebo Módne Móda
Pohlavie Unisex
Názov Značky Beadia
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Kovy Typ Zliatiny zinku
Náramky Typ Kúzlo Náramky
Nastavenie Typu ŽIADNE
Číslo Modelu D0191
Položka Druh Náramky
Materiál Opal
Štýl Trendy
Spona Typ HOMÁR
Funkcia Nálada Tracker
Tvar\vzor Zviera

Súvisiace produkty