2020 Načechraný Dámske Sandále Roztomilé Plyšové Luxusné Topánky Ženy Dizajnér Papuče Módne Chlpaté Jazdcov Ružová Kožušiny Listov Veľkoobchod

€49.17

Nový produkt

1 položky

Štítky: plyšové teplé sandále, autor sandále ženy, luxusné 2020 gucci, diamond letné sandále, tori, plyšové biele sandále, plytké dizajnér papuče, regulačný burch sandále ženy replika, famouse dizajnér papuče, sandál lete ženy, jelly luxusné dizajnér papuče.

Sme Nové v Tapetujem.sk, ale sme starší v E-cmmerce.

Ako si vybrať veľkosť správne ?

1. NÁS zákazníci, vyberte si prosím normálnej veľkosti budete nosiť.Napríklad, budete nosiť NÁS 6 , potom si vybrať NÁS, 6. Ak budete nosiť NÁS 6.5, potom prosím, vyberte si NÁS, 7.Vďaka 2. Pre priateľov z EÚ a iných krajín, prosím, informujte dĺžka nôh, a zvoľte veľkosť.Napríklad, budete nosiť EÚ, veľkosť 44, vaša noha je o 27.5-28 CM,potom zvoľte si, prosím, NÁM veľkosť NÁS 13. Ďakujem.Ak si nie ste istí, prosím neváhajte a kontaktujte nás !

Móda 2020 Nových Dizajnérov listov

Mäkký a extra načechraný chlpaté

Vysoko kvalitného PVC, textilných , pohodlné a anti-slip

Možno, že niektorí dodávatelia ponúknuť lacné ceny, ale sme len chcem povedať, kožušiny, veľkosť a kvalita sú rôzne.

Tu ponúkame veľký kožušiny kus a nadýchanou kožušinkou

Ak chcete normálne kožušiny, menšie kožušiny, môžeme tiež prispôsobené pre vás.Cena bude oveľa lacnejšie.

Skutočné Kožušiny

1. Keď ho dostanete, to môže mať nejaký prístrešok, len kefa na srsť, a tiež nechať fúkať vietor, to vylizujú. 2. Každý mýval alebo fox je jedinečný, takže každý kožušiny listov je iný.To môže mať nejaký rozdiel s obrázkom.Vezmite prosím na vedomie, že.vďaka.

Ak si objednáte viac ako 50 párov, kontaktujte nás na zákazku

Vlastné logo

ak si objednáte 50 párov, môžeme vlastné logo zadarmo.

Vlastné kožušiny veľkosť

Vezmite prosím na vedomie, že toto je veľký kožušiny, ak potrebujete len normálne kožušiny, kontaktujte nás a cenu, bude lacnejšie.

Custom Color (Vlastné Farby

Môžeme vlastné akúkoľvek farbu pre vás.

Vlastné Návrhy

Ak máte vaše vlastné návrhy, môžeme prispôsobiť pre vás.

wholesales, predáva, alebo drop shipping všetko sú vítané.

Ešte stále máme veľa iných návrhov, kontaktujte nás priamo pre všetky naše návrhy.

Super mýval kožušiny

úplné pokrytie

Skutočné fox kožušiny listov

Multi color veľmi, Veľmi mäkké

Pompom kožušiny listov

2020 NOVÉ Trendy

Je to menšie kožušiny listov, ktorý môže slúžiť pre deti

Kontaktujte nás priamo pre všetky naše návrhy.

O Dopravu

Budeme loď balík do express, ako sú FEDEX,UPS,TNT, DHL,atď.Zvyčajne balíku bude prišiel k vám do 5-10 pracovných dní, pokiaľ nie je niečo, nekontrolovateľné vyskytuje. 1. Pre NÁS zákazníkov, budeme loď FEDEX a UPS, uaually balíku bude prišli, aby ste počas 5-10 dní. 2. Pre EÚ je zákazníkom, budeme loď tovar tým, FEDEX, alebo iné rýchla doprava, zvyčajne balík vám bude poslaná do 5-10 pracovných dní rovnako.A pre ostatné krajiny zákazníka, budeme tiež zvoliť najviac dostupná rýchlosť poštovného pre vás uistiť sa, že tovar doručiť na vás.Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte nás kontaktovať.Budeme vždy tu k vašim službám.

O balík

1. Pre malé objednávky, 1-7pairs budeme pack s fedex, TNT taška. 2. V prípade objednávky viac ako 10, budeme loď do kartónov.

O Daň

V zriedkavých prípadoch, tam bude dovozu dane vyskytuje.Tento import dane na kupujúceho strane.Nebojte sa, nie je veľmi veľa.A väčšinu objednávok, nemusíte platiť za všetky impoat dane.

Kontaktujte nás

1. Ak ste spokojní s našimi dobrý, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu.Ďakujem.To je naozaj pre nás dôležité.A veľmi oceňujeme vašu pomoc. 2. Ak nie ste satified, prosím, kontaktujte nás najskôr !!!Povedzte nám dôvod a pomôžeme vám vyriešiť každý problém. 3. Ak máte nejaké hádanky, budete potrebovať akúkoľvek pomoc, len neváhajte a kontaktujte nás.

FAQ

♦ Ako môžem objednať a aké služby môžem očakávať od vás?Pls pošlite nám vašu žiadosť prostredníctvom e-mailu dajte nám vedieť váš dopyt.Môžeme postupujte podľa obrázka /vzor/veľkosť grafu, aby sa vzorky pre vás. ♦ Si dať vzorky zadarmo?To je ťažké pre kožušinu spoločnosti,ale budeme sa snažiť čo najlepšie počítať vzorky náklady rovnaké ako poradie pre niektoré modely. ♦ Čo je doba na doručenie?Budeme dodanie dobré do 5 pracovných dní, a potom ďalší 3-10 dní pre prepravu. ♦ Môžem dať môj vlastný label a logo na produkty?Áno,existujú dve možnosti: 1) Pošlite svoj label dizajn a my, aby ich pre vás.Ale MIN potrebujú o 50 párov.Venujte prosím pozornosť, že.Vďaka. 2) Zasielať vaše hotové štítky na nás a dali sme ich na oblečenie.Ale MIN potrebujú o 50 párov.Venujte prosím pozornosť, že.Vďaka. ◊Ak u mať akékoľvek otázky,obráťte sa na nás!!!Tu Niektoré Starostlivosť Tipy pre Skutočné Kožušiny Kabát FYN: 1. Zvyčajne Visí Vaše srsť srsť by mala byť vždy zavesené na širokom, robustný polstrovaný vešiak, aby rameno z stráca svoj tvar. 2.Čistenie, Ak vás chytí svetlo, dážď alebo sneh, jednoducho shake z kožušiny a odstrániť toľko vody, ako je to možné.Zavesiť ho vyschnúť na dobre vetrané miestnosti.Nepoužívajte sušič vlasov, sušenie vlasov, alebo akékoľvek priame tepla na srsť.Po nej je suché, shake opäť chmýří kožušín.Nie hrebeňom alebo kefou kožušiny, jednoducho hladká koža s rukou.Ak váš kabát dostane úplne nasiaknuté vodou, je potrebné brať do profesionálneho kožušiny cleaner hneď, tak kože môžu byť ošetrené správne, aby sa zabránilo zmršťovanie.Prírodné kožušiny náter by mal byť vyčistené každý rok odbornej kožušiny čistejšie, nie je suchý čistič.Dokonca aj vtedy, ak nechcete nosiť ju často,zvieraciu srsť zbiera prach, oleje, a pachy.Profesionálne čistenie pridá lesk a lesk na srsť a udržať je od stáva matné. 3.Mimo Sezóny Skladovanie Kožušiny neznáša teplo.To nie je skutočné vlasy, ktorý je ovplyvnený, je skryť alebo kože, ktorá môže vyschnúť, stať tuhé, crack.Optimálna teplota skladovania pre prírodné kožušiny je 45 stupňov F a 50% vlhkosti.V kožušiny skladovanie klenby, v izbe je tma, ktorá zabraňuje bielenie a vyblednutiu farieb.Mólami a iného hmyzu nemôže prežiť v tejto teplote.Kožušín, že sú správne uložené počas horúceho počasia môže trvať až päťdesiat rokov alebo viac.Ak sa rozhodnete nepoužívať odborné uskladnenie, neprechovávajte svoj kabát v cedar skrini alebo na hrudi.Oleje môžu poškodiť kožušiny.Udržiavať srsť v najlepších skriňa je to možné, a vždy sa v tme.Skontrolujte, často pre hmyzu činnosti, najmä mory.

Číslo Modelu CM-SL-F027
S Platformy No
Päty Typ Byt s
Farba ružová , modrá, čierna alebo vlastné
Topánky Typ Základné
Sezóna Jar, Jeseň,Leto,Zima
Rozhodné Miesto vnútorné a vonkajšie
Vrchný Materiál Ružová kožušiny listov veľkoobchod
Názov Značky DstrawD&G
Výška Podpätku Ploché (≤1 cm)
Kožušiny listov veľkosť Strandard NÁM veľkosť
liečiť typ Byt s
Oddelenie Meno Dospelý
Pôvod CN(Pôvodu)
Obkladový Materiál PVC
Stielka Materiál Vysoko Kvalitného PVC
Vzor Typ Zmiešané Farby
Materiál Podrážka Vysoko Kvalitného PVC
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Módny Prvok Kožušiny listov papuče
Položka Druh Papuče , diapozitívy

Súvisiace produkty