Hot Predaj Pekná Vila Svetlo Obývacia Izba Moderne Crystal Ručne Fúkané Sklo Luster Lampa

€750.24

-25%

€1 000.33

Nový produkt

1 položky

Štítky: ručne fúkané sklo fľaše, ústa fúkané sklo, luster žehlička, luster jeleň, sviečka chandelie, moderné led, červená ručne fúkané sklo, ručne fúkané farebné sklenené vázy, vinobranie ručne fúkané sklo, luster z nehrdzavejúcej ocele.

Informácie o produkte

Materiál: fúkané sklo

Farba: môžete prispôsobiť, neváhajte ma kontaktovať a hovoriť o vašej farby na požiadanie.

Veľkosť: vlastné

Poštovné spôsobom: EMS,DHL, FEDEX, atď express, alebo ovzdušia a mora, depond na veľkosť balenia

Dodacia lehota: o 7 až 15 dní možno môže byť viac skrátiť

Výroba čas: 10-15days

Hot Predaj Pekná Vila Svetlo Obývacia Izba Moderne Crystal Ručne Fúkané Sklo Luster Lampa

Veľkosť:W60*H110CM/24"*44"

Funkcia:

Svetelný zdroj: prísť s led

Žiarovka:1w /1.5 W / 3W / 5W atď, všeobecné používame 3W, podľa vášho výberu

Napätie:240v/220v/110v /120v

Farebná teplota: 3000-3500k

Svetelný tok:70-80LM

Životnosť(LED):50.000 hodín

Vnútorný držiak: vysoko kvalitnej nerezovej ocele alebo železa, alebo matný lak, accoring vášho výberu

Technológie: úst fúkané

Výroba teplota: 960 stupňov celzia

(Dáme 10% sapre skla pre vás, ktorý chcete nahradiť.Tak si ju jednoducho, ak vidíte niekoľko rozbité sklo.Okrem toho, všetky sklo je úplne ručne fúkané a inej inštalácie bude hotové položka byť trochu odlišné od pôvodnej fotografii zobrazené,aby ho, ak súhlasíte.Sľubujeme, že je to veľmi zábavné nainštalovať luster sami.)

Ako nainštalovať?

Balenie a doprava

Stardard Exportné Balenia.Papierové a drevené balíka.Sklo rúry sú balené samostatne s poly taška a peny,každý balík je ponúkaný s angličtinou známky.

Doprava je vždy 100% ZDARMA po celom svete prostredníctvom EMS .Byť istí, že váš luster bude včas a neporušené, ako každý kmeň je vnorené opatrne v plastovej peny sú určené na zabezpečenie bezpečnostného skla.Boli sme prepravné skla po celej krajine, na veľa rokov a môže byť používaný s vašej zásielky.Priorita/Expresné doručenie k dispozícii na špeciálnu požiadavku.Všetky balíky, poistené proti rozbitiu.

Dovozné clá, dane a iné colné odbavenie poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.Tieto sú kupujúceho zodpovednosti.Pls poraďte sa so svojím vlastný office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom.By sme mohli vyhlásiť nižšiu hodnotu, pomôže vyhnúť sa niektorým dane podľa vašich požiadaviek.

Ako navrhnúť vaše osobné luster?

Vlastné Rozmery: Ak môžete sen to, môžeme postaviť.Môžeme komisia akejkoľvek veľkosti luster, aby sa zmestili špecifikácií vášho domova, alebo pracovný priestor.S viac ako 6 rokov skúseností, že sa mu vlastné návrhy na oboch komerčných a bytových interiérov, môžeme dať dohromady, luster, že opustí vás a vašich hostí nemý pre nadchádzajúce roky.Zavolajte jednej z našich umenie konzultantov a môžeme zostaviť vlastný návrh s špeciálne rozmery a ceny len pre vás.

Vyberte si svoje obľúbené farby z nižšie uvedený obrázok, prosím.

Predstavenie spoločnosti

Ako sa spoločnosť stala lídrom v domáce dekorácie?A nie náhodou, ale prostredníctvom neustáleho spokojnosti zákazníkov, a tiež prostredníctvom trvalé produkt rozvoja nových a inovatívnych produktov, ktoré sú navrhnuté pre neustále sa meniace potreby trhu.

Naše výrobky(fúkané sklo, luster, sklenená plastika, murano skla, vázy, dekorácie, stôl dekorácie, atď.) boli to hlavne predáva v Severnej a Južnej Ameriky a Juhovýchodnej Ázie trhoch.Budeme aj naďalej inšpirovať úplnou dôverou pre všetkých zákazníkov tým, že ponúka spoľahlivú kvalitu a rozumnú cenu.Sme pevne presvedčení, že vám môžeme poskytnúť najviac módne vzory.

Naše výrobky sú väčšinou ručne fúkané, ručne tvarovaná, nie ako veľké množstvo lacné umelé výrobky zo skla, ktoré sú blowned alebo tvarovaná podľa stroj v súčasnom trhu, sú remeslá v jeho skutočný zmysel, takže si zaslúži svoje zbierky.Niektoré výrobky môžu existovať ako je veľkosť, hmotnosť, tvar a farba rozdiel v porovnaní s obrázkami, a môže mať tiež niektoré bubliny, farba mieste a blok pásy, pretože vzduch sa pri tvorbe, ale kvalita je prísne strážných v rozsahu medzinárodného štandardu kvality skla.Odporúčame ukončiť naše produkty, ak vediete perfektné jedna.Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti!

Súvisiace položky

FAQ 1 Sú tieto kúsky sú k dispozícii v rôznych farbách a veľkosti?

Áno.Máme farba grafu pre váš odkaz ,náš dizajnér tiež môže rozvíjať farbu, ktorá sa vám ponúka.Veľkosť sa dá prispôsobiť. 2 Sú tieto sklenené predmety rozbité ľahko počas pôrodu ?

Používame nežnej malé písme a polyfoam vyplniť prikrývky, andpacked s drevenými prípade,že tento druh balenia môže, aby sa výrobky bezpečné počas dodanie.Nebojte sa!Tiež bude mať možnosťou výmeny byť zaslané. 3 Sa vám prijímame platobné Karty Visa,Paypal ,atď.platba ?

Sme všetci urobili business T/T(telegraficky) alebo Western Union.

50% vkladu,zostatok pred odoslaním. 4, Aký druh dopravy, spôsob, akým používate?

Po mori a Vyjadriť všetko v poriadku,môžete vybrať sami. 5, Ako sklenené dosky byť pri montáži vlepí na stenu?

Ponúkame nehrdzavejúcej ocele pohár a rozšírenie skrutku,môžete dokončiť

inštalácia do 1 minúty.Ukáže vám inštrukcie a pictureswhen si objednáte 6 Ako čisté sklo luster a sochárstvo?

Pomocou feather duster bude ok alebo niečo podobné, sušičom na vlasy tiež je goodchoice. 7 Keď môžem získať cenu?

Budeme citovať v rámci 24 hodín po tom, čo sme si svoje vyšetrovanie.Ak to vyžaduje naliehavá situácia, prosím informujte nás váš e-mail, alebo jednoducho nám zavolajte. 8 Ako môžem získať vzorky na kontrolu kvality?

Číslo Modelu PFG0997
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Je Stmievateľné No
Funkcie 100% ručne fúkané sklo
Názov Značky YPARASOL
Prepnúť Typ Zatlačte Tlačidlo Prepnúť
Položka Druh Lustre
Odtieň Smer dole
Materiál Telesa Sklo
Záruka 3 rokov
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Certifikácia ce
Povrch Kartáčovaný Nerez
Farba ako obrázok zobrazuje prispôsobené štýl)
Napätie 110-240V
ODM Akceptované
Základný Typ E14
Štýl ART DECO
Veľkosť can design
Odtieň Typ Matné Sklo
Zdroj Napájania AC
Typ Inštalácie Semiflush Mount
OEM 1 kus

Súvisiace produkty