Vysoká presnosť Lineárnej Sprievodca,Lineárne Guideway,Lineárne Železničnej nízka hlučnosť ložisko lineárne železničnej

€141.57

Nový produkt

1 položky

Štítky: namontujte hriadeľ, axiálne guľkové ložiská, ložisko kg, 3 mm záves, Hriadeľ 14 mm, meď, grafit rukáv, 4 mm ložisko, 686 ložisko, 8 mm železničnej, 8 mm lineárne tyče.

vysoká presnosť Lineárnej Sprievodca,Lineárne Guideway,Lineárne Železničnej nízka hlučnosť ložisko lineárne železničnej

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE:

Všetkých našich výrobkov sú na mieru vyrobené dĺžka produkt, prosím kontaktujte nás e-mailom alebo predaj online vypočítať presnú cenu pre položky, ktoré potrebujete.Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky týkajúce sa našich produktov alebo politiky, kontaktujte nás prostredníctvom online chatovanie, alebo e-mailom.Budeme reagovať do 12-24 hodín.

Náklady na dopravu sa môžu líšiť v závislosti na vašej aktuálnej položky potreby, prosím, kontaktujte nás pre výpočet dodanie poplatok.

Dovozné clá, dane a poplatky NIE sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Kupujúci sú zodpovední za tieto poplatky, nemáme žiadnu kontrolu nad tým, čo daňového vašej krajine vlastný bude účtovať, sa prosím informujte u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Ak ste spokojní s našimi položky, prosím zanechať pozitívne spätná väzba je pre nás a aj v nás nechať 5 hviezdičiek hodnotenie.Budeme tiež nechať pozitívnu spätnú väzbu.Vďaka.

Zákazník uspokojivé je pre nás dôležité.Ak máte problémy alebo otázky týkajúce sa vašej transakcie alebo ste nespokojní s našimi položku alebo službu, kontaktujte nás e-mailom pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu, sme sa zaviazali vyriešiť všetky problémy v priateľskej a uspokojivým spôsobom.

KONTAKTUJTE NÁS:

Dongguan MJUNIT Presné Mechanické Co.,Ltd

Kontakt: Marec Yu

Tel.: +86 180 2898 2881

QQ: 402333592

Skype: marec.yu

Wechat: +86 180 2898 2881

Whatsapp: +86 180 2898 2881

Stránka: www.mjunit.com

Facebook: www.facebook.com/march.mjunit

Twitter: https://twitter.com/MJUNITmarch

Instagram: www.instagram.com/mjunitmarchyu

Tapetujem.sk:Tapetujem.sk/store/617865

Adresa:1. Poschodie, Budova Č. 23, Hua Ke Cheng, Č. 2 Wan Dao Road, Daojiao Meste Dongguan City, Provincia Guangdong, Čína 523182

Sprievodca Dĺžka 6000mm
Názov Značky mjunit
Číslo Modelu MJUNIT 60
Guide Width or Diameter 60*60 mm

Súvisiace produkty