13.8 g Vzácny Prírodný Krištáľ Vzoriek Bizarné Multiterminal +Doprava Zadarmo

€7.62

Nový produkt

1 položky

Štítky: 3 drôtu terminálu, pct 218, svorka wago, spl 2 terminálu, tb série terminálu, 34 kábel, wago, konektor ac konektor, wagoo, konektor páky.

Vzácny Prírodný Krištáľ Vzoriek Bizarné Multiterminal Materiál:Prírodné kremeň

Hmotnosť: 13.8 g Dĺžka:38 mm Šírka:16-20 mm

Dostanete to úplne nádherné a veľké KAMENNÉ vyrobené z pravého crystal!Tento jedinečný quartz STONE je veľmi roztomilý s lesknúce TRANSPARENTNOSTI.Ideálna veľkosť pre všetky druhy energie funguje.Tento krásny kamenný bude veľký vrchol pre všetky izby, liečenie priestoru alebo pracovnej oblasti!

Zvečerieva sa; mať doma tento jeden druh kus.

Všetky naše kryštály & kamene sú prírodné a vytvorili v priebehu miliónov rokov.Nie sú rekonštituovaný ani lab-pestuje.Pretože sú to prirodzené, každý kus môže mať inklúzie, prírodné línie alebo vrúbkovanie.

Poštovné A Balné

* Tovar vám bude odoslané z Číny Poštou Štandard International balné (s sledovacie číslo).

* Som odosielame do 3 pracovných dní po platby prijaté.Za normálnych okolností bude prichádzať do 25 pracovných dní.Ak potrebujete EMS doprava, pls, neváhajte ma kontaktovať.

Návrat Politiky

* Ak nie ste úplne spokojní, pls kontaktujte ma okamžite.Položky môžu byť vrátené do 7 dní po obdržaní pre 100% refundáciu.Poštovné a balné náklady NIE sú refundovateľné.

* Vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale & v ako-dodávané podmienky, nie je opotrebované alebo zmenené.

Crystalcraft Bing Jie Factory

Dodávame vlastné-cut kremeňa.Máme vlastnú továreň , ktorá nám umožňuje ponúknuť vám najlepšie kremeňa na najväčšie veľkoobchodné ceny.Máme viac ako 20 vysoko kvalifikovaných master craftmen k dispozícii pojať vášho špeciálneho kryštálu a kremeňa potreby.Vám to meno, dostali sme to.Sme len e-mail preč.

Náš služby zákazníkom motto je zákazníci sú vždy správne.Ponúkame vám zaručuje 100% nakupovanie radosť .Ak máte akékoľvek otázky, pls, neváhajte a napíšte mi .Naše otváracie hodiny sú nasledovné:

Peking čas Čína v pondelok až piatok, 9 am-18pm, PST NÁS nedeľu 18pm až štvrtok 3 hodiny ráno.

Založené v Donghai kraj,Čínou, ktorý je globálne kremeň a crystal centre a je tiež prezývaná "rodisko kremeň a krištáľovo", náš factory riešila s kremeňom a krištáľovo za viac ako desať rokov.To je one-stop shop pre všetky vaše crystal potreby.Nosíme kremeň a krištáľovo z celého sveta. .

Pretože máme vlastnú továreň, ponúkame vám quartz s najlepšou kvalitou a cenou.Náš závod má viac ako 20 vysoko kvalifikovaní technici sú k dispozícii pojať vášho špeciálneho kryštálu a kremeňa potreby.Vám to meno, dostali sme to.Sme len e-mail, preč!

Sekanie sprostredkovateľov a nafúknuté retailprice, naše výrobky s najväčšou craftmanship sú naozaj prijateľné alternatívy luxusné quartz položky na západe.

Posudky

Zaviazali sme sa k 5-star služby.Tu sú niektoré úžasné komentáre, ktoré dostávame od našich vážení zákazníci, ktorí sa rýchlo stali vážení priatelia, či žijú v celej štátu, alebo po celom svete.

Materiál Crystal
Tému Maskot
Regionálne Funkcie Čína
Názov Značky NoEnName_Null
Štýl feng shui

Súvisiace produkty