2018 vysokej kvality afriky biela george wrapper 5 Metrov Afriky Čipky Tkaniny Vysokej Kvality indickej hodváb George čipky textílie M2582

€27.26

-49%

€53.46

Nový produkt

1 položky

Štítky: africké george, pásy priadza, hot bikini party, indický hodváb, surový prírodný hodváb george prebalu, kábel priadza, indický hodvábny šifón textílie, indický tkaniva hodvábne tkaniny, incerun kimono, guľôčky priadza.

173487816580

1386759040546367

Vitajte

Ďakujem za nákupy v našom obchode - sme dúfam, že ste sa teší na váš nákup!

Všetky naše produkty skutočné fotografie,na zabezpečovanie kvality.Minimálne objednávacie množstvo: Minimálne odberové množstvo je 5 YARDOV.Veľkosť: 5 metrov v dĺžke Balenie: 5 metrov/vrecko,15 metrov/zväzok dodacia lehota: zabezpečíme zásielky s 3 až 7 dní po tom, čo sme dostali vašu platbu.DHL Express lodnej dopravy zvyčajne trvá okolo 3 až 7 dní.

Nemôžeme kontrolovať prípadné meškanie spôsobené tým, že váš poštové služby alebo nepredvídateľné počasie.

Máme všetky druhy afrických čipky zásob teraz k dispozícii,môžeme dať veľmi lacné ceny a viac zľava s dobrou kvalitou,prosím pošlite e-mail alebo nás kontaktujte ma v WhatsApp Máme veľa vzorov pre váš odkaz,láskavo pls voľne kontaktujte nás pre viac vzorov.Kontaktujte nás ešte dnes a vytvoriť vzájomných obchodných,sme sa dostať späť k vám do 24 hodín.

Kupujúci Čítania: 1: mali by Ste dokončiť platbe do 3 dní po cenovej ponuky, položku spôsobiť zásob rýchlo zmeniť. 2: Zákazník by mal potvrdiť informácie o dodávke po poriadku,pretože sme zaslať tovar podľa detaily, ktoré si dovolenku v aliexress.Ak nie je potrebná žiadna zmena,prosím, na vedomie, že. 3: kupujúci má zodpovednosť, aby si mohli dovoliť dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajinách, ak nie je potrebný.

Spätná väzba spokojnosť zákazníka je naším hounor,a to je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní našich produktoch a službách,prosím dajte nám päť satr a aktívne spätnú väzbu,budeme to robiť lepšie.Ak tam mať žiadny problém,kontaktujte nás prosím v prvom rade pred odchodom žiadne negatívne pripomienky,cuase to nie je možné vyriešiť niečo,čo by malo, dajte nám vedieť, aby sme mohli vyriešiť ju, kým sa uspokojiť.

Ako Nakupovať

Spôsob Platby

Materiál 100% Polyester
Miesto Pôvodu
Balenie
Textílie Typ Voile
Typ Produktu Čipky
Technics Vyšívané
Farba čierna/ kráľovská modrá/Sivozelená/Zelená/ červená/ fialová/biela
Veľkosť 5 yards in length
Číslo Modelu M25821
Hmotnosť
Dekorácie Čipky
MIN 5yards
Použitie
šírka 51inch
Funkcia Eco-priateľský

Súvisiace produkty