5D Diy Santa Claus Snehu Scény Diamond Maľovanie Auta Plné Kolo Vŕtačky Diamantové Výšivky Mozaiky Cross Stitch Domáce Dekorácie Darček

€8.92

-41%

€15.12

Nový produkt

1 položky

Štítky: parches dc, starať dievča, odogg maska, strmé hrnčeky, zelenina nože, pb614 prípade, pb 3 brzdy, parassoles, vctor 28rc.

Vložením Oblasti:Úplné

Diamond maľovanie Veľkosť : plátno rozmery : 30*40 cm Je veľkosť obrázku :25*35 cm

Kameň Veľkosť: 2.5 mm x 2.5 mm

Diamond Typ: Deväť dotyčnice rovine & Trinásť dotyčnice rovine Námestie Diamanty Materiál:Akryl DIY Diamond maľovanie Upozornenie: 1.Referenčné pred operáciou kroky. 2.Ak neviete, akú farbu použiť, prosím pozrite si tabuľku farieb. 3.Zostavil acrylicdiamond vzor musí mať miesto vo vnútri rezané línie, a potom výbava kusov, zabezpečiť celkový efekt 4.Akrylových diamond je nejedlé, nedovoľte deťom hrať v orer aby sa predišlo nehodám ako prehĺtanie. 5.Kreslenie musia byť udržiavané v čistote,v opačnom prípade, lepiaca sila je dotknuté.Ak je priľnavosť nečistôt, môžu ovplyvniť ich s nízkou teplotou masívneho železa. 6.Diamanty zostať lepivými gumy tesnosti.Rám obrazu:Nie, Balík obsahuje:Plátno*1,Nástroj Pero*1,Doska*1,Dosť diamanty a lepidlo bahna.PS: 1.Poslať extra 30% diamantov 2.Čím väčšia je veľkosť, tým lepší účinok obrazu.

Platby: 1)Tapetujem.sk supportsVisa,MasterCard, Maestro Debetnej Karty, a drôt transfervia bánk. 2)Prosím, aby platbe do 3 dní od vašej objednávky, ak je to možné.Budeme stačí odoslať tovar vám, podľa adresu, ktorú napísal v Tapetujem.sk,ak chcete zmeniť, prosím zanechať správu pri zadaní objednávky.Poštovné: 1)Zvyčajne,parcela bude arrivein 15-45 deň.Ale nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. 2)zašleme itemswithin 1-5 pracovných daysonce vaša platba je úplne overený.To balíka nemá prísť do 60 dní,oznámte nám to a my vám vrátenie peňazí.Veľkosť: Všetky rozmery sú merané ručne, theremay 0,-2cm odchýlky.Farby: Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.Avšak, ak sa domnievate, že tovar prijatý, je zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.Správa: 1)Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím kliknite 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ak sa vám páči náš položky a služby.Budem poskytovať konkurencieschopné ceny a lepšie služba celú cestu.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na Tapetujem.sk.Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle, ako si myslíme, že všetky problémy budú vyriešené po aktívnu spoluprácu a dobré komunikačné! 2)Všetky e-maily budú zodpovedané do 1-2 pracovných dní.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Súbor Typ Áno
Materiál Akryl
Počet Farieb 1-30
Použitie Obrazy
Vzor Typ Karikatúra
Štýl Americký Štýl
Diamond Tvar KOLO
Vložením Oblasti Plná
Pôvod CN(Pôvodu)
Vonkajšie Balenie PAPIEROVÁ TAŠKA
Rám No
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Formulár Jeden
Typ Veľkoobchod No

Súvisiace produkty