Adaptér Krúžok PK-NEX pre Pentax Objektív pre Fotoaparát Sony NEX NEX-3 A NEX-5 NEX-6 NEX-7 NNEXC3 NEX5N NEX5R NEX3N NEXF3 NEX5T NEX6L 5C

€10.92

Nový produkt

1 položky

Štítky: klávesnica philips x5500, s140 silikónové koberec, klávesnica ipad magnetické, červená marvel muž tričko, klávesnica jac s5 ovládač, potápačské kombinézu veľkosť, červená muž plávanie spp, červená mandhani blúzky, červená oka ponožky žena.

100% Úplne Nové, Nikdy nepoužíval, Vysoká Kvalita, 1 Rok Záruka, Rýchle dodanie!

Doprava Zadarmo + Zadarmo Sledovacie Číslo

S vysokou Presnosťou pre PK-NEX Adaptér Objektívu Krúžok pre Pentax Objektívy Pre Sony NEX E Mount Micro Telo Fotoaparátu NEX-3, NEX-5, NEX-6, NEX-7, NEX-C3, NEX-5N, NEX-5R, NEX-3N, NEX-F3, NEX-5T, NEX-6L, NEX-5C, F3K atď.

Pre Sony NEX E Mount Mikro Kamera Telo NEX3, NEX5, NEX6, NEX7, NEXC3, NEX5N, NEX5R, NEX3N, NEXF3, NEX5T, NEX6L, NEX5C, F3K atď.

Úvod:

S týmto nové rozšírené adaptér objektívu, môžete mount pre Pentax objektív pre Sony NEX E Mount Mikro kamera telo mount.Tento rozprávkový adaptér môžete zapnúť fotoaparát vlastníkov zvýšiť fotoaparáty " zväčšenie a pracovná vzdialenosť.

Pripevnenie na objektív Pentax Sony NEX E Mount Mikro kamera s týmto adaptérom.Nie je elektronický prvok v adaptér, clony a zameranie musí byť manuálne ovládanie.

Špecifikácie :

Vysoko kvalitný a kompaktný.

Membránové ovládanie objektívu je nastaviť manuálne.

Zameranie: Podpora infinity

Materiál: Hliník a mosadz

Farba: Čierna

Veľkosť: 7 x 7 x 3,5 cm / 2.76 x 2.76 x 1.38 palcový (Cca.)

Hmotnosť: 90 g / 3.17 oz (Cca.)

Vhodné pre:

Objektív: pre Pentax Objektívy

Fotoaparát:

Sony NEX-3, NEX-5, NEX-6, NEX-7, NEX-C3, NEX-5N, NEX-5R, NEX-3N, NEX-F3, NEX-5T, NEX-6L, NEX-5C, F3K atď.E Mount Mikro Kamera

Sony NEX-VG10, VG20, VG30, VG900E, EA50 atď.E Mount Video Kamera

Upozornenie:

Hoci objektív sa hodí fyzicky do kamery, automatické membrána, automatické zaostrovanie, alebo akékoľvek iné funkcie nebudú pracovať správne pri používaní tohto adaptéra.V tomto prípade "Stop-down mód" je potrebné, pre meracie od objektívu nemá možnosť mať jeho clona pod kontrolou kamery tela.Môžete strieľať buď s manuálny režim alebo režim priority clony.Nastavte fotoaparát tak, aby "streľba bez objektívu" režime.

Nastavenia:

Dať červené známky adaptér a objektív golier spolu.

Otočte adaptér v smere hodinových ručičiek, až spevňujúcich kliknite na tlačidlo.

Väčšina fotoaparátov bude používať režim M, niektoré fotoaparáty možno použiť AV režim.

Odstránenie:

Odstráňte adaptér, mali by ste stlačiť spevňujúcich pin a zase adaptér proti smeru hodinových ručičiek.

Balík obsahuje:

1 x bajonet adaptér krúžok

Pôvodné Manufaktúry Balík

Spôsoby dopravy:

USA poslal ePacket bezplatné číslo zásielky, je potrebné o 2-3 týždne USA (Doprava Zadarmo!)

Ostatné krajiny (s výnimkou USA), odosielané Čína Príspevok Air Mail s voľným sledovacie číslo, väčšina krajín potrebovať asi 4 až 6 týždňov, niektoré ďaleko krajiny potrebujú 8 týždňov (Doprava Zadarmo!)

Doprava termín:

Máme loď na celom Svete.

Budeme loď, ktorú chcete si do 1-2 pracovných dní po zúčtovaní platby.

Zásielku je priamo z Číny Poštou doporučenou Letecky s Sledovacie Číslo.

To zvyčajne trvá 10 až 30 pracovných dní.Vzhľadom na rozdiely poštových služieb v rôznych oblastiach, v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie.

Akceptujeme DHL, alebo iné Express, ak potrebujete zmeniť spôsob prepravy, prosím kontaktujte nás vopred.

Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní.

Vrátenie a Vrátenie:

Ak výrobok dostanete nie je, ako je popísané alebo nízkej kvality, sme sľub, že si môže ho vrátiť pred dokončení objednávky (po kliknutí na tlačidlo "Potvrdenie Objednávky Prijaté" alebo prekročiť potvrdenie lehote), návrat položiek musí byť v pôvodnom balení, a potom budete dostávať plnú náhradu, a vrátenie prepravné poplatky hradí predávajúci, podrobnosti o spôsob dopravy a platby poplatku by mala byť dohodnuté s predávajúcim vopred.Alebo, môžete si vybrať, aby výrobok a vybrať čiastočné vrátenie peňazí.

Kupujúci je zodpovedný za Dovozných ciel dane.

Záruka:

Poskytujeme jeden rok záruku. ( Batérie majú len 3 mesiacov záruka)

Spätná väzba:

Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť, Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme riešiť problém, kým si nie ste úplne spokojní.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Názov Značky len.teraz
Kompatibilné Značky Sony, Minolta
Kaliber pre Objektív Pentax
Číslo Modelu pre PK-NEX

Súvisiace produkty