Moderné Závesné Stropné Svetlá sklenené tienidlo E27 prívesok svetlá pre Reštaurácie, kuchyne, spálne, stôl ozdobiť osvetlenie

€86.81

-67%

€271.27

Nový produkt

1 položky

Štítky: svetlo v kuchyni visí, nášivka tienidlo, lamparas techo, mini prívesok svetlo sklo, abajur mesa, prívesok svetlo cemente, lam, krátke závesné osvetlenie, kocka sklo dekor, tin stropné svetlá.

Tento produkt neobsahuje ciel.Ak colné odbavenie, je potrebné, zákazník by mal ísť na colné pre colné odbavenie

Prosím skontrolujte, či tovaru sú v dobrom stave pri prevzatí tovaru.Ak je tovar poškodený, prosím odmietne podpísať ich

Kúpiť Príručka 1. Uistite sa prosím, vašu adresu a vaše celé meno správne, tak, že môžete dostať tovar v čase

2. Tovar iba dodaný po zaplatení prijaté.Prosím dohodnite na úhradu najskôr po umiestnite objednávku, vďaka!

3. Sľubujeme, že budeme kontrolovať tovar pred dodať.

4. On-line zadarmo doprava cena zahŕňa iba nákladov na výrobok a kuriér zadarmo.Online cene nie je zahrnuté všetky daňové alebo colné odbavenie poplatok, ktorý môže byť predmetom zákazníka krajiny.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol dostať tovar, ale nie sme zodpovední za to.

5. Ak máte akékoľvek otázky,prosím neváhajte a kontaktujte,vďaka!

Spôsob dopravy

1. Všetky dovozné poplatky sú kupujúceho responsbility.Nebudeme niesť zodpovednosť.

2. Prosím, skontrolujte Poštovné a manipulačný Poplatok, pred nákupom.Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne doručovaciu adresu.Budeme nie je zodpovedná za stratené, poškodené alebo odcudzené mail.Prosím zaplatiť za poistenie, aby sa zabránilo tieto situácie.Sobota, nedeľa & Sviatky nie je k dispozícii pre expedíciu.

Po-predajný servis

1. Keď ste dostali zásielku, prosím, otvoriť a pozrieť sa na to skôr, než ho podpíšete.Nie je znamenie, ak sú položky rozdelené a požiadať kuriérskej spoločnosti, aby "poškodenia certifikáty".Inak, sme nebude poskytovať žiadne záruky, a vrátenie peňazí, vďaka za pochopenie!

2. Milí Priatelia, ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky týkajúce sa našich produktov alebo politiky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom & Obchodný Manažér, odpovieme vám do 24 hodín.

3. Spokojnosť zákazníka i najdôležitejšie vrátiť na nás.Ak máte akékoľvek problémy týkajúce sa vašej transakcie alebo tovaru, nás prosím kontaktujte pred odchodom negatívna spätná väzba alebo navrhnúť akékoľvek spory.Negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť nič.Všetko, čo chcete urobiť, je urobiť čo najlepšie služby pre vás.Vaša spokojnosť je našou najlepšou vrátiť.

Technics Á
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Tienidlo Farba BIELA
Napätie 90-260V
Certifikácia ce
Štýl Moderné
Je Stmievateľné No
Základný Typ e27
Je Žiarovky Zahrnuté No
Hlavný Materiál Železo, sklo
Názov Značky GEW
Položka Druh Prívesok Svetlá
Číslo Modelu Fenzi-001
Povrch žehlička
Materiál Kov
Pôvod CN(Pôvodu)
Miesto Štúdia
Zdroj Napájania AC
Typ Inštalácie Potrubie Vybudované
Záruka 2 rokov
Počet svetelných zdrojov 4
Prepnúť Typ no
Osvetlenie Priestoru 10-15square metrov

Súvisiace produkty